VG-lista Top 20 – datoen er klar! Sett av lørdag 24. juni til sommerens vakreste eventyr. Sommer-Oslo tar deg i mot, på Rådhusplassen, helt gratis. Et party de fleste ønsker å få med seg.

Kom å se og høre Sondre Justad, Marcus og Martinus, Isac Elliot og Astri S.

Samme dato i år, som i fjor – du kan allerede begynne å glede deg, det blir en fest med mellom 70.000 og 80.000 elleville, musikkglade mennesker – som vil pryde sommerkvelden.

Er det en fest du ikke bør gå glipp av, er det Scandinavias aller største gratis-konsert, med det aller meste av fantastiske artister, fra inn- og utland. Selvsagt kommer også dine største helter, fordi det er timevis med god musikk denne dagen, der det er umulig å ikke elske noe av det.

Lest? Kjendiseri

Festen starter i sentrum allerede klokka 10:00! Ta med gode sko, nok klær og godt humør. Timene vil uansett rase avgårde.

VG-lista Top 20 - datoen er klar!
VG-lista Top 20 - datoen er klar!

VG-lista Top 20 er et samarbeide mellom VG og NRK, som sendes i sin helt på NRKP3.no og NRK1, og som gleder hundretusener, landet rundt – hvert eneste år. Gratis.

VG-lista Top 20 – datoen er klar!

Hvem som kommer helt sikkert kommer, er ennå ikke avgjort, men se ikke bort fra at du kan være så heldig å få oppleve Julie Bergan, Matoma, Alan Walker, Ina Wroldsen eller Unge Ferarri. Vinneren av norske Melodi Grand Prix, JOWST kommer helt sikkert.

Folkefesten, som VG har vært med på i nær 20 år, har vært en happening for store og små, like lenge. En unik mulighet for alle som elsker fest, musikk og glade mennesker på ett sted.

En unik mulighet for mange, som av ulike årsaker ikke kan delta eller reise på konserter som koster flere hundre kroner. VG-lista Top 20, har alltid vært, og vil alltid bli gratis. Du bør sette av datoen, lørdag 24. juni til å besøke Rådhusplassen, sammen med dine beste venner.

Lykkes du ikke å komme til hovedstaden denne lørdagen, kan du se konserten i sin helhet på NRK1. Men, VG-lista Top 20 kommer også i år, til 5 forskjellige byer. Se ikke bort fra at disse kan være blant andre, Trondheim, Bergen og Stavanger, men lista blir offentlig noe senere.

Følg VG-listas egen Facebook-side, for nærmere opplysninger om hvilke artister om kommer, etterhvert som disse blir bekreftet.

Gleder du deg? Det har du all grunn til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen kjendis 2017 – her er gården!

TV2s største suksess gjennom alle tider er Farmens kjendis-utgave og nå er sesong to under planlegging. Her er Farmen-gården hvor...

Lukk