Det er 234 dager igjen til sommeren er tilbake. I mellomtiden må vi bare glede oss og lengte. Lengte etter deilige lange sommerkvelder og lyse netter som gir uendelige muligheter til adspredelse, sommerflørt og seiling på blikkstille vann.

Å kunne besøke nye sommerhavner, i nye land, nye mennesker og se sommer glade barn hoppe fra svaberg gir uendelig lykke. Barnelatter er balsam for sjelen.

Vinteren har selvsagt sin sjarm, men vi må på en måte i opplag som en gammel skute.

 

 Foto: privat

Jeg vet det er mange mennesker som sliter voldsomt når mørket senker seg om vinteren. Det er lett å bli mørk til sinns av mørket. Uviss av hvilken grunn så kommer depresjonene med kulda.

Da er det fint å ha ting å se fram i mot.

Lag deg selv en timeplan med lyspunkter. Gjerne et mål pr uke du selv bestemmer skal være din bonus, din premie, ditt lille lys i livet. Du trenger ikke dele det med noen, eller kanskje bare en du er veldig glad i som du kan dele «premien» din med.

Det trenger ikke være mye som skal til for at du får positive og glade tanker ved å ha et lyspunkt i uken som du ser fram til, og gleder deg til å nå.

Foto: privat

234 dager er ikke lenge. Men det er lenge nok til at man kan få problemer om man ikke liker mørket, kulda og de problemene vinteren kan gi.

Bruk derfor dagene godt til å forberede deg på vinteren, både mentalt og rent praktisk. Vær sikker på at vannet ikke fryser i huset ditt, gjør bilen vinterklar, og sørg for å ha nok godt vintertøy og varme sko.

Mitt beste tips må være å bruke mye tid ute i det fri når vinteren kommer, det gir energi, og det blir så godt å komme inn etter en lang tur på ski, eller i akebakken. Man blir aldri for gammel til å ake.

Samtidig kan du tenke på tidene som kommer.

Våren og sommeren kommer tilbake. Er du positiv til sinns så går vinteren som en lek.

 Kan hende vi ikke passer i hi som bjørnen?

Gruer du deg til vinteren?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Max volum or drop it- Judas Priest

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BNGlrRrjlHw[/youtube] Some music tells for it self. Energy is one of the ecenciels- Enjoy! Vargas

Bloggere- hvem er det som blogger?

Hvis man ser på hvor mange som har tilgang til internett i Norge så er det svært få som blogger av disse. Allikevel er...

Lukk