Ville du tillatt datteren eller sønnen din å være med på Paradise Hotel? Ikke jeg heller. Jeg ser på det programmet som fordummende underholdning. Jeg sier ikke at alle som er med er dumme selvom det er fristende. Jeg sier at den typen underholdning er med på å skape dårlige holdninger, og det setter ungdom generelt i et dårlig lys.

Det er virkelig et tankekors når mer enn 5000 mennesker ønsker å være med på dette. Jeg forstår at det er fristende å ligge rundt et basseng og ligge i solen uten en eneste bekymring. Men at det er TV- kamera til stedet døgnet rundt og at det hele bygger på et spill der kun det siste paret eller den siste som er igjen vinner. Og det er helt sikkert flotte premier- Men det alene kan ikke få 5000 unge mennesker til å søke.

Jeg tror de fleste ønsker å være med for å bli kjent- Petter Pilgaard ble kjent etter en slik serie. Men det er mer fordi han er den han er, enn at det var så fantastisk det han gjorde i Paradise Hotel- ja, jeg har sett klipp fra unge Pilgaards fantastiske gullkorn.  Ungdommer vil gjøre nesten alt for å bli kjent. Og gjelder det også å ha sex på TV «so be it»!

Det som er viktig å tenke på for de som melder seg på slike TV produksjoner. At det er et liv etter at serien er ferdig innspilt. Man skal kanskje søke jobb, og det er ikke sikkert en framtidig arbeidsgiver liker å se at du «har deg» i beste sendetid på TV- Du har selv ansvaret for egne handlinger, og ungdom skal ha det gøy, selvsagt. Men reis heller en vennegjeng til syden uten TV- kameraer til stedet da. Og pass godt på hverandre- Reis og se se andre kulturer, øyhopping, lån sykler, og ta med telt. Utfordre deg selv!

Det hadde de fleste fått mer ut av vil jeg tro.

Catingansvarlig Liza Priestly og resten av de i  TV3 vil bare prøve å lage underholdende TV. De bryr seg ikke om at du ødelegger mye av livet ditt i Colombia hvor neste runde Paradise Hotell skal gå. Når alkoholen går inn går vettet ut. Det er det lite å gjøre noe med når alt er festet på filmrullen til TV3.

Skal du melde deg på noe som er utfordrende og som er i regi av TV underholdning så velg heller TV-Norges 71 grader Nord- Der er det skikkelige ungdommer med …

Da kan du være stolt om du vinner, jeg mener det er ingen som bør være stolte om man vinner Paradise Hotel …

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du har plikt til å bry deg

  Gutten hadde ennå ikke hatt sin første fødselsdag da han kom til legevakten med brukket overarm. Moren forklarte at...

I love curves and thighs

PLUS- SIZE MODELS IS HERE TO STAY Jeg synes det er veldig bra at det endelig settes fokus på kropp...

Lukk