Den «buse» spisende tyske landslagssjefen må snart også spise i seg ordene han kom med til TV -sporten nylig.

Han var helt klokke klar på at Norge ikke har en sjanse til å komme til EM. Vi er ikke kvalifisert heller enda. Men vi har aldri ligget bedre enn enn nå heller. Mye skal gå veldig feil om ikke Norge og Drillo er å se i fotball EM i 2012

Noen av verdens klokeste fotballhoder er samlet i Madrid for å delta på UEFAs trenerkonferanse. Vicente del Bosque, Fabio Capello, Bert van Marwijk og Joachim Löw er noen av landslagssjefene som er samlet i den spanske hovedstaden.

–  Norge har har gjort det veldig bra og gjør det bra om dagen, men det er for tidlig å si om de vil nå sluttspillet, sier Englands landslagssjef Fabio Capello til TV 2 Sporten.

Også den tyske landslagssjefen, Joachim Löw er imponert over «Drillos» seier over Portugal.

– Norge er et lag som er veldig vanskelig å slå. De har et meget solid forsvar og får det beste ut av spillerne de har til rådighet, sier Löw.

Men til tross for lovord mener Löw at Norge er sjanseløse med tanke på å nå EM i Polen og Ukraina.

– Norge? Nei, det har de ingen sjanse til. Norge kanskje vil ha muligheten om noen år, men vil ikke kvalifisere seg til verken det kommende EM-sluttspillet, eller neste VM, sier Löw til TV 2 Sporten.

Jeg er veldig sikker på at Jocim Løw må spise i seg disse ordene. Og hvor gøy hadde det ikke vært om Norge kom i gruppe med Tyskland og gitt Ballack og Co en nesestyver de sent vil glemme.

Drillo og hans menn vil ha marginal uflak om dette ikke går veien. Og det skal bli meget spennede å se utvilklingen videre i gruppe H

Slik ser tabbelen ut etter Norges tre seire etter tre kamper:

TABELL

3. runde
LagSVUTP
1Norge33005-29
2Portugal31117-64
3Danmark21012-33
4Kypros20115-61
5Island20021-30

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Priskrig mellom mobilopperatørene

 Mobiloperatørene er nå i full krig om kundene. I dag klinket Tele2 og Chess til med fri mobilbruk ut...

I dag kan Drillos stå med et ben i EM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rvlLibeTfrQ[/youtube] ET LAG EN NASJON- ALLE I NORGE MÅ HEIE DRILLO OG HANS MENN TIL SEIER OG TIL EM 2012!...

Lukk