Caroline Berg Eriksen er Norges mest leste blogger. Ikke fordi hun har så mange kloke tanker om livet rundt seg, men hovedsaklig fordi hun lever av å lure unge jenter til å sulte seg på Lavkarbo- og Atkins dietter som hun tjener seg rik på. 

Via bloggen “Fotballfrue” har den ivrige bloggeren skrevet om livet sammen med den tidligere fotballspilleren Lars Kristian Eriksen. Ert liv som framstår som perfekt for alle som ser utenfra og inn, men man vet aldri heller. Kanskje livet deres faktisk er perfekt? Kjenner du noen som lever slik?


Nå er det flotte unge paret i så heldige omstendigheter at de venter sitt første barn sammen. I den anledning har flotte Eriksen pakket sin egen bag, eller skal man heller kalle det flyttelass?

– I følge hennes egen blogg skal hun ha med seg til fødestuen tre par tøfler, eget dopapir, amme-BH i tre forskjellige fasonger, Hippstertruser og truseinnlegg med vinger. Amme-innlegg er viktig. Her har Caroline valgt bomull, ullinnlegg og engangsinnlegg til sine svulmende mugger.

Foruten hårføner, massasjeapparat og to ekstra joggedresser da man både kan blø gjennom og få melkespreng i tide og utide, så kan det være veldig smart.

Ikke for å arrestere en førstegangsfødende, men kan de som aldri har vært borti en vanlig arbeidsdag og aldri vært på en fødestue noen gang, ha et litt vell romantisk syn på det å føde barn? Vi bare spør altså?!

– Å få barn er selvsagt livets gave for alle par som er glad i hverandre og som ønsker å gjøre absolutt alt for sitt eget felles barn. Dessverre så er det forbundet med en hel masse slit, jobb og smerte når fødselen settes i gang. Det er all grunn til å tro at Norges mest leste blogger har dette på agendaen.

Hennes jordmor er derimot skeptisk. Ingen vordende mødre trenger annet enn vilje til å føde, lette tøfler i plast, lypsyl, kanskje noe ekstra som en cola og en baguett. Ellers legger de fleste sykehus tilrette for hva både mor og barn trenger.

Det er all grunn til å tro at Caroline Berge Eriksen revner fra hull til hull og må syes slik de fleste andre førstegangsfødende må etter sin fødsel. Mulig både toppbloggeren og jordmora får seg en overraskelse rundt 1. desember som er termin. Ofte går det jo bra, men kjemi er viktig.

Da slår luftslottet sprekker og “fotballfrue” går inn i amme-tåka. Mulig er hun tilbake til virkeligheten for å bli.

Vi ser oss nødt til å ønske lykke til!

 

Foto: Flickr/ Linda-Pauline

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com