Du som har behov for en egen nettside, det være seg en privat blogg, for din egen bedrift eller kanskje en profesjonell nettside for dine kunder, et WEB-hotell må du ha. Et sted din server til ditt nettsted er plassert

Utvalget er stort, derfor bør du vite hva du skal lete etter, det kan få konsekvenser for hvor din nettside oppfører seg på nettet.

Vargas12.com, har endret WEB-hotell på vår WordPress blogg, fra Bluehost.com til Proisp.no. Den aller største forskjellen er at førstnevnte er en av de største på markedet, med base i USA, mens PRO ISP, er en norsk leverandør av domene, WEB-hotell og SSL-sertifikat m.m.

– En endring som vi har vurdert en stund, og som vi fant det riktig å foreta nå, rett før en ny kontrakt for kommende år måtte signeres og betales. Vi er strålende fornøyde med endringene. Bloggens nettsider er noe raskere å få opp og vi fikk det utført på en profesjonell og ryddig måte.

Du som bruker av world.wide.web, best kjent som nettet, eller internett – er ofte i behov av dyktige folk som kan bidra når du trenger hjelp. Vi har fått hjelp av Nytt.ettsted.no som har på eksemplarisk vis flyttet bloggen fra et web.hotell til et annet uten nede-tid på raskest mulig måte. Vi bøyer -oss i hatten og sier takk.

The Interwebs ca. 1994

Stefan Kellner via Compfight

Vi har ikke hatt så mye å klage over hos Bluehost.com, bortsett fra ar prisen har steget, og Proisp.no er rimeligere.

Itillegg ser vi det som en fordel å jobbe med norske servicemedarbeidere framfor amerikanere av flere grunner. Samt at Serverne da er på norsk jord, istedet for i USA. De fleste norske nettsider har de aller fleste kunder, lesere og besøkende i fra andre norske nettbrukere.

Proisp.no lar deg som kunde velge PHP 5.6 (nyeste og beste), mens den serveren vi hadde hos Bluehost bare lot oss velg opp til PHP 5.4. Det er også verdt å nevne at vi får LiteSped fremfor Apache og fått etablert memory cache fremfor filbasert cache, som mange mener er en forbedring.

Dessuten har Proisp i Norge fått fram et godt produktnavn med positiv omdømme blant sine brukere, nettopp derfor er det flere kunder som har valgt å forlate Bluehost til fordel for den norske WEB-hotell-leverandøren.

Vi opplevde ingen forandringer over hode, ingen endring av passord, ingen endring av brukernavn, eller andre merkbare forskjeller med å bytte web-hotell. Alt takket være førsteklasses service fra eminente innstilte fagfolk med interesse for et komplisert fag.

Vi kan ikke annet enn å anbefale på det varmeste, de aller beste folka vi har jobbet med, når det kommer til endringer og assistanse på vår blogg, vargas12.com.

Bruk Nytt-nettsted.no du også. Når behovet for avansert assistanse melder seg.

Vargas

Pin It on Pinterest