De fleste kjenner til betegnelsen MILF, Fritt oversatt betyr det “en mor (eller moden) kvinne man kunne sett råd for. Det er mange yngre menn som finner den ultimate “daten” i en langt eldre kvinne,  spesielt om hun har formene i orden og har et pent smil. 

– For mange er stor aldersforskjell det som som gjør “daten” spennende. Modne kvinner har det de yngre mangler. Klasse, stil, personlighet, sex-apeal og penger. Missforstå oss ikke. Selvsagt er det mange flott unge, vakre og sexy kvinner der ute, problem er bare at de fleste tror bedre om seg selv enn de burde.

Voksne kvinner med erfaring vet hvordan menn i alle aldre tenker, og hva som skal til for å få de til å skjønne hvordan hun vil ha det. For yngre menn som møter modne damer er det en vinn vinn situasjon. Hun får pikk, han får velte seg i modne kåte kvinners former og han kan få så mye og ofte han vil.

Kvinner er som rødvin, jo eldre jo bedre.

En yngre kvinne vil nok ikke holde på lengre enn nødvendig da hun har langt viktigere ting å gjøre, f.eks speile seg, eller dra på shopping med venninner. Enn å være tilgjengelig for en jevnaldrende partner.

Norske husmødre kjøper sex i utlandet som aldri før, nettopp fordi de endelig har sjansen til å leve ut sine egne fantasier og drømmer. Mange har levd et hektisk liv med mann og barn, når hun endelig har tid for seg selv, så velger hun sex-ferie i Afrika eksempelvis.

Hvorfor skulle hun ikke det?

– Norske menn i alle aldre har jo kjøpt sex i utlandet i mange generasjoner. Er det ikke på tide at norske kvinner får det hun aller mest ønsker seg? En mann som ser henne for den hun er, og behandler henne med respekt. ( Selvsagt for pengenes skyld), men det er nettopp slik hun ønsker å ha det.

– Norske unge menn som får sjansen til å “date” en moden, rik og sexy kvinne som er villig til å være med på eventyr, kommer langt foran små-egoistiske unge frøkner som tror de er verdens navle. Dessverre så har mange unge kvinner et alt for skinnhellig selvbilde som ødelegger for dem selv.

Dessverre er samfunnet blitt slik at mange unge kvinner har feil fokus der utseende og kropp har blitt den viktigste agendaen gjennom dagen. Det er en skremmende utvikling som bør taes på største alvor.

Ikke alle, men mange.

– Norske kvinner fra 50 og oppover i alder har aldri vært bedre “rustet” til å finne unge beilere som tenner på modne  kvinner, derfor ser man en økning i par der aldersforskjellen er “omvendt, altså en eldre kvinne som er sammen med en yngre mann.

Kvinner som har erfaring i livet, har ofte møtt flere menn, hun vet hva hun vil ha og får det ofte som hun vil. Ved å date yngre menn får hun muligheten til å lære opp en “elev” som gjør det så riktig som mulig. Slik hun liker det best.

Er det ikke flott? Selvsagt er det nettopp det. Ikke for yngre kvinner kanskje, men de kan jo skylde seg selv…

Foto/ Flickr/ agefriends

 

Vargas

Pin It on Pinterest