Yngre menn tenner på eldre damer. Hva kommer det av at mange yngre menn tenner på langt eldre og modne kvinner? Det er ingen hemmelighet at modne kvinner er minst like seksuelle, kåte og frigjorte som de var når de var tyve. Forskjellen er at de nå blir beglodd, sjekket opp og beundret av langt yngre menn. 

Modne kvinner er minst like sexy som kvinner i tyveårene.

Man kan godt snu på det og spør hvorfor eldre kvinner tenner på yngre menn? Men det igjen er langt mer innlysende. Jeg har ikke funnet svar, men vet at menn som ikke har så mye erfaring med damer føler en langt tryggere setting med en dame som vet hva hun vil, og har gjort det flere ganger enn han selv. Yngre menn tenner på eldre damer.

Cougars er populære blant yngre menn

I USA er fenomenet kvinner som dater yngre menn blitt en trend. Damene har fått kallenavnet «cougars» (pumaer), og brukes om modne, selvsikre kvinner som vil ha spreke, unge menn – og tør å gå etter dem. Det er ikke lenger de unge, søte pusekattene som er hottest på “datingmarkedet”. Nå er det rovdyrene på over 40 som jakter.

Det er langt mer vanlig at det er rike eldre menn som jakter unge vakre kvinner som er ved sin side som en suvenir.

Yngre menn tenner på eldre damer

Men nå er dette i ferd med å endre seg også i Norge. Eldre attraktive kvinner er langt mer selvsikre, sexy og går for det de vil oftere enn før. Den moderne mormor eller bestemor kan være en kåt sexhungrig kvinne på 45 til 60 år, og ungguttene sikler etter henne.

Hvorfor skal ikke en moden kvinne som kjenner seg selv best, få lov til å kaste seg ut i kåtskapen og nyte sin egen seksualitet om hun vil det?

Selvsagt skal hun det. Så lenge det ikke går ut over andre.

MILF er populære blant alle typer menn

Yngre menn tenner på eldre damer, det er ikke noe uvanlig i det, det som er litt spesielt er at modne kvinner også jakter yngre menn, fordi fenomenet Milf, er ettertraktet blant ung-hingstene.

Man kan godt si at de yngre guttene er blitt lei av de yngre “sex- in the- city” type damer og går heller etter mora deres. Unge menn ser på modne kvinner som læremestere i jakten på den perfekte orgasmen.

På Bristol i Oslo kan norske Anita Flakk (45) bekrefte trenden. Hun nekter å godta at dating skal ha et datostempel.

–Nesten alle menn jeg dater, er yngre. Den yngste var 26 år, sier Anita. Hun speider utover lokalet. Det er lørdag formiddag, og på Bristol kafé i Oslo akkompagnerer pianoet summingen fra kakespisende gjester. Yngre menn tenner på eldre damer.

–Han der borte, for eksempel – dritkjekk fyr! Anita har fått øye på en uniformskledd gutt i tyveårene. Og han er på ingen måte for ung.

Anita tror kombinasjonen voksne kvinner og yngre menn er en vinn-vinn-kombinasjon. Mange menn på hennes egen alder tar ikke vare på kroppen sin like godt, mener hun. Men Anita ønsker en viril, sprek mann.

Appetitten i behold

45-åringen peker på hvordan menns sexlyst ofte daler etter fylte 30, mens det er da kvinnene for alvor våkner.

–Vi er på topp seksuelt, appetitten og erfaringen er stor. Menn på min alder kan kanskje ha appetitten i behold, men evnen er det ofte verre med.

Anita er overbevist om at en yngre mann vil holde henne yngre lenger. Følg hjerte ditt, og ikke hva andre synes om at du er sammen med en yngre mann eller du er sammen med en eldre kvinne.J eg er overbevist om at det er godt for alle involverte om alderen blir mindre viktig, og at man lar følelser og lyst få større spillerom.

Om det er jenta, mora eller broren du har lyst på…

Er du i et forhold der det er betydelig aldersforskjell? Da vil vi mer enn gjerne høre fra dere.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En hyllest til Clarence Clemons

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1wg9jyvfN0[/youtube]     Bruce Springsteens saksofonist Clarence Clemons døde lørdag, en uke etter at han ble rammet av slag....

Lukk