Arbeidsmoral, hva er det?

Arbeidslyst, arbeidslyst kom til meg og du skal motstand finne!

Er du av den typen som ikke trenger noen grunn eller unnskyldning for å skippe en dag eller to fra jobben? Tar du alltid ut alle tre dagene når du først er «syk»? Planlegger du tilogmed å ta en «tredagers» fom onsdag sånn at det passer perfekt med å få en langhelg?

Jeg tror det er veldig mange som kjenner seg igjen i dette. Og det er å ha dårlig arbeidsmoral. Fordi det er din arbeidsgiver som må dekke lønna di de dagene fram til 14 dager du er «syk». Etter 14 dager så er det trygdekassen som utbetaler pengene.

Det vil si at du svekker egenkapitalen til din arbeidsgiver for hver eneste dag du blir hjemme når du bare har en buse i nesa.

Mange unge i Norge som skal ut i arbeidslivet for første gang er nok verstingene her. De vil gjerne gjøre andre ting enn å jobbe, feks shoppe, være sammen med venner, chatte, blogge, sove, osv. men penger vil de ha…

men tenk over at pengene du får kommer fra et sted, og du svekker din arbeidsgiver´s økonomi med å være hjemme bare for at du ikke gidder å gå på jobb.

(Arbeids)Moralen er: Er du syk så er du hjemme, er du frisk så gå på jobb!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.