Arbeidsmoral, hva er det? Arbeidslyst, arbeidslyst kom til meg og du skal motstand finne!

Er du av den typen som ikke trenger noen grunn eller unnskyldning for å skippe en dag eller to fra jobben? Tar du alltid ut alle tre dagene når du først er «syk»? Planlegger du tilogmed å ta en «tredagers» fom onsdag sånn at det passer perfekt med å få en langhelg?

Jeg tror det er veldig mange som kjenner seg igjen i dette. Og det er å ha dårlig arbeidsmoral. Fordi det er din arbeidsgiver som må dekke lønna di de dagene fram til 14 dager du er «syk». Etter 14 dager så er det trygdekassen som utbetaler pengene.

Det vil si at du svekker egenkapitalen til din arbeidsgiver for hver eneste dag du blir hjemme når du bare har en buse i nesa.

Arbeidsmoral, hva er det?

Mange unge i Norge som skal ut i arbeidslivet for første gang er nok verstingene her. De vil gjerne gjøre andre ting enn å jobbe, feks shoppe, være sammen med venner, chatte, blogge, sove, osv. men penger vil de ha…

Men tenk over at pengene du får kommer fra et sted, og du svekker din arbeidsgivers økonomi med å være hjemme bare for at du ikke gidder å gå på jobb.

(Arbeids)Moralen er: Er du syk så er du hjemme, er du frisk så gå på jobb!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Omer Bhatti utsatt for ondsinnede rykter

Kjendis nettstedet Radaronline går langt i å hevde at Omer påstår at han er far til Michael Jacksons barn. De...

Tidsklemma er livsfarlig!

Hvis du bruker nesten hele dagen for rekke ting du skulle ha gjort tidligere eller er for sent ute til...

Lukk