16. september starter rettssaken mot den 38 år gamle mannen fra Ålesund som er siktet for drapet på Sigrid. Så langt har han ikke sagt stort til politiet, han nekter fortsatt for å ha noe med hennes død å gjøre.

Kan det være en annen drapsmann? Kan politiet ha gjort alvorlige feil i saken, der det er feil person som er siktet?

Neppe. Dette har politiet funnet svar på:

*Sigrid ble bortført ca. klokken 00.17 natt til søndag 5. august 2012 ved Østensjø Kanvas barnehage i Oslo.

*Hun ble funnet, innpakket og drept, ved Kolbotn utenfor Oslo 3. september 2012. Ifølge tiltalen hadde gjerningspersonen helt salmiakk over henne før hun ble pakket inn i dyner, sengetøy, plastposer og telt.

*Kriminalteknikerne har funnet blod fra Sigrid i en campingvogn som tiltalte disponerte i en lagerbygning/låve på Bryn i Oslo.

 

Så er det alle de usikre punktene som politiet fortsatt forsøker å få svar på:

* Hva skjedde med Sigrid etter at hun sendte 8 sms til sine foreldre?

* Hvorfor ble flere av Sigrids gjenstander funnet inne på Østensjø Kanvas barnehage- område, noen få hundre meter fra hjemmet?

* Hva drepte Sigrid?

* Hvem plasserte henne i skogen?

Svært mange er opptatt av denne grusomme drapsaken som rammet Sigrid Giskegjerde Schjetne i august i fjor. Mange hundre hjalp hennes familie med å lete og å trøste når Sigrid endelig ble funnet. Et drap på en uskyldig og umistelig ung tenåring skal ikke skje i Norge.

Dessverre så var Sigrid på feil sted til feil tid.

– Alt tyder på at det er mannen som kaller seg (sensurert) som drepte Sigrid. Jentas DNA er funnet i mannens campingvogn, det er det vanskelig å bortforklare. Den siktede har via sin advokat John Chr. Elden presisert at det er langt viktigere å unngå psykiatrisk diagnose, enn å bli frikjent.

Saken starter i Oslo tingrett mandag 16. september.

 

Kilde: Aftenposten.no

Vargas

Pin It on Pinterest