Elise Thorsnes dåse-bilde spres over alt. Nordens største avis Aftonbladet.se har også valgt å lage en sak av den 24 år gamle norske fotballspilleren, Elise Thorsnes.

Ikke fordi at hun er den beste norske fotballspilleren, slik som Sveriges, Zlatan, er svenskenes største helt. 

Nei, det er fordi hun sendte et bilde av en ispose i trusa på Twitter, med teksten "dåsa mi er ok og trenger ingen varme hender.

Hvorfor skulle Nordens største nettsted velge å skrive om Elise Thorsnes, om det ikke var fordi hun la ut bilde av seg selv og sin truse. Spekulativt og amatørmessig? Ja mulig, ikke engang norske “Se og Hør” har valgt å skrive om denne saken, så vidt oss bekjent.

Så lenge det kan spille inn på sex, så er det ok og godt nok til å komme på trykk. Og annonseinntektene raser inn på konto i Aftonbladet.se. Fram til i dag, er dette innlegget, et av de mest leste på Vargas12.com. Utrolig nok.

Bare overskriften er relatert til underlivet, så klikkes det.

– Den flotte landslagsspilleren fortalte i et intervju med TV2 at hun har hadde en overbelastning i nedre del av mageregionen, og at denne må behandles. Via TV2 har spilleren fått henvendelser fra flere som har muligheten til å helbrede slike skader med varme hender.

Elise Thorsnes dåse-bilde spres over alt.

Alternativ behandling som virker for noen, men ikke hos de aller fleste.

Elise Thorsnes, er spiss og har mer enn 50 landskamper for Norge. Den eneste årsaken til at Aftonbladet.se velger å trykke denne saken, sett bort i fra at det handler om en sexy kvinne i trusa, er at EM i fotball for kvinner går nettopp i Sverige denne sommeren. Fra 10. til 28. juli skal Norge spille i gruppe mot Nederland, Tyskland og Island.

Om det kommer flere truse-stunt fra de norske jentene før EM, vil du sikkert finne de på Aftonbladet.se, som elsker Norske som svenske kjendiser.

Les mer om saken på Aftonbladet.se

Vargas

Pin It on Pinterest