Lasse Matberg er med på Farmen kjendis

Vikingen Lasse Matberg er med på Farmen kjendis. Sammen med John Arne Riise og Kine Olsen Vedelden. Det er som vanlig en gjeng kjente og ukjente kjendiser som skal delta på en litt spesielle utgave av Farmen kjendis. Dessverre ble ikke Erna Solberg eller Vegard Harm med som deltagere denne gang. A-kjendisene uteblir.

Norge er et lite land, det er få A-kjendiser, langt flere B og C-kjendiser, men som ikke alle vet hvem er. Slik må det bli med Farmen også. De største stjernene og rikskjendisene tar rett og slett ikke sjansen på å bli med. Fallhøyden blir for stor, man kan få sitt gode navn og rykte fullstendig rasert, av noen få uker inne på Farmen. Da er premien, en bil, mager trøst. 

Derfor finner du nok noen navn på Farmen kjendis denne gang, du kanskje ikke har hørt om. Det betyr slett ikke at underholdningsverdien faller av den grunn. Kanskje tvert i mot. At Lasse Matberg er med på Farmen kjendis, er mager trøst for alle som ønsker å se ekte kjendiser.

At deilige Ida Fladen er med, er vi selvsagt lykkelig over, men hvem er Øde Nerdrum? Jo det er sønn av faren sin. Odd.

At Espen Rustad Thoresen skal være med, kan bety at vi får se litt mer galskap enn om han ikke var én av deltagerne. Mannen er kjent for å få sparken i Nitimen på NRK radio. Thoresen byttet også navn til Espen Thorsen-takk-skal-du-ha-hver-så-god, før han igjen velger å hete, det han heter.

Hissigproppene står i kø

John Arne Riise har vært med på en hel haug med reality-TV serier, men velger ofte å reise hjem, sånn ca halvveis. Fordi han savner sin elskede kone, Louise Angelica og barna. Det er all grunn til å tro at sunnmøringen skygger banen så snart Espen Thorsen skjeller ham ut, første gang.

Signy Fardal er ei annen krutt-tønne man skal passe seg for. Redaktøren, eller rettere sagt, den tidligere redaktøren, er kjent for å drive urent trav i en krevende bransje. Som sjef i ELLE, fikk Fardal sanset tur til Paris, sponset av Dior, uten at dette ble gjort kjent i magasinet. Fardal kommer til å stjele mye mat, tror du ikke?

Eli Kari Gjengedal, går heller ikke av scenene uten kamp. Værmelderen på TV2 går ikke av veien for å synge værmeldingen, og skjeller gjerne ut folk på direkten med navn. Om man er så dum å sende dick-pics til denne damen. Dette er en dame med bein i nesa, her er det nok mange som skal irritere seg over dialekten og temperamentet i sin tid på gården.

Lasse Matberg er med på Farmen kjendis
Lasse Matberg er deltager på Farmen kjendis Foto: Espen Solli/ TV2
Lasse Matberg er med på Farmen kjendis
Foto: Espen Solli TV2

Kvinner og menn i sin beste alder

Anniken Jørgensen er kjent for å skrive bøker om sitt fargefulle liv. Der hun skriver så graverende om mennesker som ikke ønsker å bli omtalt i boken at saken havner i retten. Hun er også pen nok til å være Influencer. Sies det.

Lasse Matberg har store muskler, mye hår, vunnet “Skal vi Danse”. I Italia. Og er befal i militæret i Stavanger. Han blir nok ikke bare kvinnene på gården sin favoritt. Sjarmøren er en playboy av rang, og går han ikke i bar overkropp gjennom sommeren, vil mange TV-seere bli skuffet. Lasse Matberg er med på Farmen kjendis får å vise seg fram, forståelig nok.

Ida Fladen er Norges peneste programleder, men vet det ikke selv. Hun er kjent for å vise fram bæsjen sin på TV i programmet “Prosjekt Perfekt“. Og hun deltar i VG-TV og har en fortid som programleder på TV2. Hun har også drevet med sjekke-TV. Kanskje er det på TV, Ida Fladen skal finne den rette? Her er det jo kvinner og menn i sin beste alder som deltar.

TV2 har vunnet reality-TV kampen

Innspillingen av den femte sesongen av Farmen kjendis er i gang, og tolv kjendiser er allerede på plass på Lundereid gård utenfor Kragerø. Her skal de kjempe mot hverandre i seks uker, og tidligere Farmen kjendis-vinner, gravide Tiril Sjåstad Christiansen (25) vender tilbake som programleder.

TV2.no

Øde Nerdrum er 24 år, maler som far og ikke av denne tiden. Som han har fortalt til Fredrik Skavlan. Øde er nok den minst kjente kjendisen i Farmen kjendis’ historie. Men sikkert en fargeklatt, som sin far.

Sølje Bergmann er motstander av vaksiner og er mest kjent for å ha deltatt på “Hotel Cæsar.”

Terje Sporsheim er komiker, men også sunnmøring, det veier opp feil vei, det. Men han skal være morsom privat også, og det hjelper jo litt. Går nok i tospann med sambygding Riise, men vil nok begynne å slite når det går tomt for mat, han også.

Thomas Felberg (48) er vår favoritt. Hard-rockeren med det berømte håret, har tusenvis av timer som programleder på radio i beltet. Han er populær dommer i NRK-flaggskipet “Stjernekamp” og programleder i “Tidsbonanza” på TV2.

På tide med en romanse?

Kine Olsen Vedelden er ‘heiajente’, eller duskedame om man vil. Hun deltok i “Mesternes Mester” på NRK. Her møtte hun mannen i sitt liv, Tom Hilde, storhopperen, som hun fortsatt er sammen med. Kine er datter av Norges beste fotballtrener, gjennom alle tider. Egil Olsen. Best kjent som Drillo.

Farmen kjendis fungerer på samme måte som originalen. 12 forpaktere skal forsøke å drive gården, slik det ble gjort for 100 år siden, med det utstyret og verktøyet de brukte den gang. Forskjellen er at vi kjenner til deltagerne litt fra før.

Nordmenn elsker reality-serier generelt og Farmen kjendis spesielt. Det er noe helt eget med å se mennesker i en “privat” setting, eller i et miljø som er helt nytt for disse. Det er utvilsomt krevende for deltagerne å bo oppe på hverandre med lite mat og tøffe arbeidsoppgaver over tid. Enten de er kjente eller ei. 

Vi lover deg god underholdning, masse latter, trøbbel i tårnet, krangling, bråk og kanskje en forelskelse. Er ikke det på tide i en Farmen sesong nå, med litt romanse, her er det jo mange potensielle par, synes du ikke?

Om du gleder seg til å se denne flotte gjengen i aksjon på Lundereid gård i Kragerø, må du smøre deg med tålmodighet. Neste sesong av populære Farmen kjendis skal ikke sendes på TV2 før i 2021.

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest