Farmen kjendis er en stor barnehage for mennesker med større ego enn folk flest. Likevel sitter mer enn en halv million mennesker å ser på TV2 – flere ganger i uken.

[poll id=»61″]

Det norske folk elsker kjendiser som fyker i tottene på hverandre.

Frank Løke, best kjent som action-Frank – for sine fysiske utskeielser og macho-image. Bare Vladimir Putin i bar overkropp til hest, er tøffere enn Frank Løke etter vår mening. Offeret, om man kan kalle den gråtende og hysteriske Erlend Elias for et offer, etter å blitt rasende på Løke, etter at den tidligere håndballspilleren kritiserte storbonden for å være lat, har spilt sine kort lite klokt.

Er man så heldig å få bli storbonde aller først, bør man jo gjøre sitt ytterste for å bli kjent med de andre deltagere, og ikke minst forsøke å bidra så godt man selv – til felles beste. Erlend Elias gikk å la seg i stedet. Det fikk han tyn for, og bør skjerpe innsatsen sin.


Erlend Elias, Frank Løke og Martine Ek Hagen Foto: TV2.no

Frank Løke kaller Erlend Elias for «den arbeidsskye glutenallergikeren, som var mer opptatt av kaffe og røyk inne på gården, enn at dyrene skulle få mat og vann».

Action-Frank sammenlignet Erlend Elisas sin tid som storbonde, som  et diktatur likt Nord-Korea og landets diktator Kim jong-Un.

Et spill for galleriet, for å gjøre blest om Farmen kjendis, sannsynligvis, men når det blir litt mer temperatur enn normalt – skaper det overskrifter i rikspressen og TV2 kan male sin egen kake i regi av sitt store, suksessrike konsept – Farmen og Farmen kjendis.

Alle hjerter gledet seg over vellykket arbeidsuke med oppdrag som gikk i havn. Ny storbonde ble Martine Ek Hagen, som utelukkende har fått skryt fra de andre deltagerne som en god storbonde.

Forfatteren og multikunstneren, Aune Sand, måtte forlate Farmen som første deltager, etter å tapt i slegge for Stian Sandø (kjent fra Newton på NRK1) Kunstneren hyllet den nye storbondens rumpe med følgende ord: «Hun har en rumpe som kan få tusen mann til å løfte et fjell!»

Etter å ha rensket luften seg i mellom, ser det ut til at det er fred og fordragelighet mellom kranglefantene Løke og Elias. Vi tror det er bare å være forberedt på langt verre saker i tiden som kommer.

Når deltagerne får fysiske utfordringer over tid, bor tett og begynner å savne livet utenfor Farmen – sliter det på psyken. For action-Frank er det nydelige, for flere av de andre kjendisene er det et helvete.

Se ikke bort fra at én eller flere deltagere ikke fullfører Farmen kjendis, der kanskje særlig Erlend Elias kan få det svært tungt etterhvert. Farmen kjendis er jo knapt i gang; og husk, det kommer to utfordrere hvor den ene skal stemmes inn som fullverdig deltager.

Farmen kjendis kan du se mandager, onsdager og søndager på TV2. programleder er Gaute Grøtta Grav.

 

Kilde: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ekte nytelse, kun to tastetrykk unna …

Du som er usikker på hva som skal til for å oppnå komplett nytelse, komme kanskje til å takke oss...

Fjerde lengstsittende manager sparket!

Premier League-managerne faller som fluer på en høysommerdag denne sesongen. Elendige resultater over flere sesonger, gjorde at eierne i Stoke...

Lukk