En av verdens største artister, flotte Adele, gjorde den genistreken å ikke la sitt rekord-album «25» være tilgjengelig – gratis på streamingtjenester. Før nå. Alle skattene du er blitt så glad i, kan du laste ned gratis på din favoritt-liste.

Adele (28) er fortsatt ikke ferdig med sin verdensturne, som startet i  februar i Belfast i Nord- Irland, og ender om en måneds tid i Arizona, USA. I mai var den meget populære briten i Norge hvor hun holdt en eventyrlig konsert på Telenor Arena. Ikke mindre enn 107 konserter har Adele holdt når hun nå nærmer seg slutten. Imponerende.

Denne siste konserten, er i USA, holde 21. november, men skulle ha vært holdt 17. august. Da ble Adele febersyk, stemmen holdt ikke, og ble derfor tvunget til å avlyse. allerede da, lovte artisten å holde ny konsert for alle som hadde løst billett. Slikt gjør bare de største, for sine fans.

adele_live_2016

I følge Adeles offisielle kontakter, skal superstjernen ha en lang ferie, hvor hun vil bruke tiden på sin sønn Angelo, og samboer Simon Konecki. Dessverre vil hun ikke komme med ny musikk de neste fem årene, så last ned dine favoritter nå. Slik at du ikke glemmer den vidunderlige stemmen.

Av alle de tre albumene «19«, «21» og «25» (alderen Adele hadde da disse ble spilt inn) er det grunn til å finne en eller flere låter du liker. Enten du elsker alt Adele har gjort, som undertegnede, eller du liker kjærlighetsballadene, eller de raskere og pop-pregede låtene. Det er uten tvil flest av først nevnte i jenta fra Tottenham’s portefølje.

Adele selv sa i et intervju, at hun syntes det var småflaut å bli rik og berømt av å lage en låt om sin egen hjertesorg.

Det er uten tvil «Someone Like You» som gjorde Adele Adkins til allemannseie og verdensstjerne. Kjærlighetssorgen som framføres og kjennes i teksten i denne låta, har krøpet inn under huden på kvinner og menn, verden over – i alle aldre, i nesten alle land – siden den kom på albumet «21» i 2011.

Via videonettstedet YouTube, er «Someone Like You» avspilt 761.371.998, om et drøyt år, kan den runde 1 milliard avspillinger. Tatt i betraktning av den enorme populariteten, er det all grunn til å tro at de neste musikkvideoene blir nesten like populær.

https://www.youtube.com/watch?v=jCya1yiFFP4

Få siste nytt om verdens største artist på hennes egen nettside, Adele.com og last ned alle dine Adele-låter på Spotify.com, som er en gratis, svensk-eid, rettighetsbeskyttet musikkstrømmetjeneste.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trening – hvordan du ser ut er ikke viktig, hvordan du føler deg er …

Trening – hvordan du ser ut er ikke viktig, hvordan du føler deg er … Alle vet at det er...

Manchester City – tabbe å jage Joe Hart?

Claudio Bravo (33) har hatt en heller dårlig start på sin karriere  i England for Manchester City. Mot Barcelona, i...

Lukk