Adele Adkins (31) er endelig ute med ny musikk, om vi skal tro på de britiske sladderspaltene. Adele – endelig tilbake!

Den britiske milliardæren har gitt ut tre album som har solgt millioner av eksemplar og nedlastninger og gjort superstjerne til en av de rikeste og største i musikkbransjen. Adele – endelig tilbake!

Lest? Adele – endelig er alle skattene tilgjengelige på Spotify

Fantastiske Adele besøkte Norge 1. mai 2016, hvor hun holdt en forrykende konsert i Telenor Arena for et fullsatt og trollbundet publikum. Dessverre for fansen vil ikke den britiske artisten gjøre turneer igjen med det første.

Hun har ifølge egne utsagn sceneskrekk som gjør henne fysisk syk, og vil derfor unngå det for alt det er verdt å stå på en scene foran et live-publikum igjen.

Mest solgte album

Det betyr ikke at hun ikke skal gjøre mer musikk. For endelig skjer det noe rundt den myteomspunnede superstjerne som i følge Forbes er god for flere milliarder og tjente $69m.

Adele – endelig tilbake! Og snart kommer hun til Norge, igjen!

Bare i 2017, året etter den omfattende verdensturneen og altså kun tre album utgitt. “19“, “21” og “25“. Alle titlene for hvilken alder Adele hadde da denne musikken ble produsert. Og albumet “25” var det mest solgte i verden etter kun få uker i salg, i 2015.

Adele - endelig tilbake!
Adele på scenen i 2016 Foto: Wikipedia.org
Adele - endelig tilbake!

Adele - endelig tilbake!

Adele – endelig tilbake!

Adele fikk også Oscar for beste filmmusikk etter James Bonds: “Skyfall” i 2013, der låta hadde samme navn. I tillegg har hun røsket med seg en hel haug med Emmy-priser og andre utmerkelser – for sin svært populære popmusikk.

Årsaken til at det ikke finnes noen video eller bilder, i hvert fall ikke offentlig kjente, er at stjernen var høygravid under innspilling av Bond-låta “Skyfall” og Adele ville derfor ikke la seg avbilde.

When We Were Young

Via videonettstedet YouTube er flere av Adeles låter, blant de mest avspilte av alle i samme genre. “Hello” ble utgitt 23. oktober 2015 og har siden blitt avspilt drøyt 2,5 milliarder ganger. Albumet “25” – altså det siste, er solgt i hele 22 millioner eksemplar.

Nå, altså høsten 2019, er det hele fire år siden Adele kom med noe nytt. Da fikk verden høre låtene: “Water Under the Bridge” – “When We Were Young” – “All I Ask” og altså monsterhiten, “Hello”.

I følge DailyMail skal Adele gi ut sitt album 8. november, som igjen betyr at en eller flere singler blir sluppet i god tid før dette. Vi snakker faktisk kun om dager før du kan høre helt ny musikk, fra en av de aller største artistene gjennom tidene. Fansen er i ekstase.

Det er ventet at det nye albumet, som sannsynligvis er kalt, “Adele” blir mye omtalt og sannsynligvis like populært som de forrige utgivelsene. Skjønt, det er kanskje umulig å kopiere verdensherredømme som Adele har hatt siden det siste albumet kom? Fansen venter uansett i åndeløs spenning.

31-åringen ble skilt i fjor sommer fra Simon Konecki, som hun har en sønn, Angelo med. Og igjen ifølge britisk sladrespalter, skal Adele ha funnet tonen med den britiske artisten og rapperen, Skepta (37).

Someone like You

Adele har vunnet 146 priser av de 309 hun har vært nominert til og vil bli husket for å være den artisten som ble styrtrik og verdenskjent for å lage musikk om sin kjærlighetssorg, den velkjente “Someone like You“.

Å oppleve en artist live, av Adeles kaliber går ikke an å beskrive. Fordi stemmen hennes er så unik at den ikke kan sammenlignes med noen andre. Vi mener bestemt at kvinnen fra Tottenham har en gave ingen andre kan måle seg med. Vi er helt i hundre over å endelig skal få høre noe nytt fra vår favorittartist igjen. Endelig.

Vi hatt ikke fått noen hint om navn på låtene som kommer, men lover å være tidlig ute når dette blir kjent. Følg vårt nyhetsbrev for mer info.

Allerede etter album nummer to, “21” fylte Adele verdenskjente “Royal Albert Hall” i London, hvor hun holdt en fantastisk konsert som også kan kjøpes på DVD og sees på youTube.

Kilde: Adele.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pikk eller dildo?

Kvinner i alle samfunnslag har evnen til å bli kåt med jevne mellomrom, heldigvis, hadde man nær sagt. Pikk eller...

Lukk