Aston Villa har utnevnt Tim Sherwood som deres nye manager på en avtale fram til sommeren 2018.
Den tidligere Tottenham Hotspur hovedtreneren vil være på tribunen for Villas kamp mot Leicester på søndag 15. februar og vil holde en pressekonferanse mandag.

Han tar over etter at Paul Lambert som fikk sparken nylig etter en lang periode med svake resultater.

Tim Sherwood vil få i oppgave å umiddelbart løfte en tafatt tropp med spillere, som ikke har klart å vinne i ti Premier League-kamper, med nedrykk til Championship en realistisk frykt.

_81009893_sherwood_villa_getty

– Aston Villa var i sin tid meget interessert i Ole Gunnar Solskjær, som også var på besøk på Villa Park da han var ansatt som manager i Molde. Molde-investor Kjell Inge Røkke satte den gang foten ned for en overgang tilbake til England for den ambisiøse kristiansunderen.

Nå er det altså det tidligere Tottenham spilleren, og senere manageren som har fått ansvaret i Birmingham-klubben. 46-åringen var den eneste kandidaten Villas direktør Tom Fox snakket med, og forhandlingene fikk en lykkelig avslutning.

– Det er enighet om Sherwood som har fått økonomiske garantier for å styrke stallen og for å berge plassen i Premier League. Sherwood har fått sitt ønske oppfylt og signert en tre-og-et-halvt års avtale. Aston Villa håper Sherwood kan få mest mulig ut av sine akademiske talenter.

Sherwood erstattet André Villas-Boas som Tottenham manager i desember 2013, men skilte lag med klubben på slutten av forrige sesong, og har vært ute av arbeid siden.

Tim Sherwood har blitt koblet til en rekke jobber siden han forlot Spurs, senest til QPR, da var lenge Sherwood storfavoritt som Harry Redknapps etterfølger, men forhandlingen førte ikke fram.

– Aston Villa ligger under streken i Premier League når det er 11 kamper igjen å spille. Klubben fra West Midlands har satt ballen i mål kun 12 ganger på 25 kamper, det er svakest av samtlige lag, uansett divisjon i England. Aston Villa har 5 seire, 7 uavgjort og 13 tap. Sherwood har litt av en jobb å gjøre før sesongslutt.

Tim Sherwoods første offisielle kamp som sjef på Villa Park, vil bli på hjemmebane da Villa får besøk av Stoke, lørdag 21. februar.

 

Foto: Getty Images

Vargas

Tags: Aston Villa, Kjell Inge Røkke, Molde, Ole Gunnar Solskjær, Tim Sherwood, Tottenham, Villa Park

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skårblikk på VM i Falun 2015

Det meste er glemt. Heldigvis gikk det ikke liv da Petter Northug valgte å ta med seg en kompis på...

Miss N1nja- Naken og spiselig!

Vargas12.com er så heldig å være i kontakt med andre bloggere som vi setter stor pris på, og en av...

Lukk