Om du er liten eller stor, kvinne eller mann- sommer er badetid, da er det viktig å ta seg godt ut både blant venner og for den potensielle kjæresten. 

På bloggen hos en av de flotteste kvinnene som finnes, og som viser Plus Size mote, er fantastiske Gabifresh som en frisk pust for alle frodige kvinner som sliter med å finne seg noe lekkert før de skal på stranda.

Mote, skjønnhet, smil, latter og alt for frodige jenter på et sted. Du bør ta en titt på denne bloggen- her vil du finne ting du liker. Frodige kvinner kan selvsagt være minst like sexy som kvinner med normale former og figur. Noen menn foretrekker formfulle kvinner med mer kjøtt på kroppen enn andre kvinner.

Dessverre så er det mange kvinner som sliter med selvfølelsen, og selvbildet. De ønsker aller helst ikke å vise seg blant folk, og dekker seg til uansett temperatur, det kan bli slitsomt i lengden- også rent mentalt.

Selvtilliten sitter i hodet, men føler man seg vel, og ser ok ut når man ser seg selv i speilet så er det et viktig skritt på veien til å bli ny, selvsikker, sexy og flott på en gang. Du må stole først og fremst på deg selv og ha tro på at du er minst like bra som alle andre, til tross for at du veier mer, og sliter med å finne deg noe som passer.

Gabi er nettopp en slik kvinne som oser selvtillit, enda hun er betydelig større enn de aller fleste andre kvinner.

Det faktum at den kjente bloggeren har akseptert kroppen sin, og er stolt av hvem hun er i sin kropp- er med å forme henne som det menneske hun er i dag. Til stor inspirasjon for andre kvinner med Plus Size kropp- er hun et forbilde mange kvinner har grunn til å glede seg over, og ta nytte av gjennom hennes nettsted.

Ikke ødelegg sommeren med å skjule dine former.

Vis deg fram og vær stolt av deg selv, kvinne!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
USA vs Bangladesh- Er amerikanere mer verdt?

Jeg ser med skrekk og gru på nyhetene om den sterke tornadoen som la halve Oklahoma City i ruiner. Mange...

Lukk