Bildene som avslører norske pedofile. 342 norske barn er funnet som offer i forskjellige pedofilisaker, dessverre bare toppen av et skremmende isfjell som vokser for hver eneste dag.

Overgrep mot barn i Norge har steget med flere hundre prosent på noen tiår.

I alderen 14-16 år og seksuell handling med barn under 16 år, er det en økning på 27 prosent siden i fjor, og 206 prosent siden 2013. Antallet anmeldeseder har økt fra 239 til 733 på fem år.

Mulig var det like ille eller verre før, men endelig finnes det verktøy og systemer som plukker opp offer og gjerningsmenn- og kvinner. Via Europol, det internasjonale politisamarbeidet, som Kripos i Norge er ev viktig del av, søkes det etter tips fra publikum.

Kjenner du igjen noe på DISSE BILDENE, som kan hjelpe politiet med å spore opp barn som er offer for nettovergrep, vold, fysiske- eller seksuelle overgrep i nære relasjoner – vil politiet mer enn gjerne snakke med deg.

Du kan være med på å hindre overgrep mot barn, ved å tipse politiet. Tipse om seksuell utnytting av barn, menneskehandel, rasistiske ytringer på internett, internasjonale forbrytelser, radikalisering og voldelig ekstremisme på internett og bombekjemikalier. Tipsløsningen er bemannet 24 timer i døgnet

KRIPOS 

Norske pedofile kan legge igjen spor i sin iver etter å legge ned sitt offer, barn, spedbarn, gutter som jenter i alle aldre. Politiet jakter disse menneskene som tiltrekkes av makten over det mest uskyldige man kan tenke seg, barna våre.

Har du noen barn til overs, som kan være de pedofiles offer og leketøy for noen timer?

Bildene som avslører norske pedofile.

Ingen normale oppgående voksne har det, å være pedofil er en legning som normale mennesker ser på som ufyselig og krenkende mot de svakeste i samfunnet. For alle andre enn den pedofile selv, er det uforståelig at overgrep kan ha en seksuell karakter, å se barn lide så voldsomt som under slike overgrep. Hvordan kan tortur, for det er jo det det er – sammenlignes med sex, og hvordan kan man tenne på noen som er livredd og blir kvestet i prosessen, er det kanskje lett å tenke?

Norske politifolk gjør en svært vanskelig, men utrolig viktig og åpenbart vanskelig jobb, med å avdekke nettbaserte overgrep – mot norske barn i inn- og utland. Heldigvis blir nå mange tatt via det viktige, internasjonale samarbeide kalt «Operasjon Dark Room«, som startet i 2016, men som fortsetter med uforminsket styrke i år.

En tysk studie, publisert i tidsskriftet Human Brain Mapping, finner at pedofile som ikke begår fysiske overgrep, har sterkere selvkontroll enn overgriperne.

Forskerne bak studien mener at funnene deres avdekker mekanismer i hjernen som kanskje kan påvirke hvorvidt noen begår et overgrep eller ikke.

– I samfunnet er pedofili ofte ensbetydende med overgrep mot barn, men det er tydelig at pedofili verken er en nødvendig eller tilstrekkelig årsak til å begå seksuelle overgrep mot barn. Dette betyr at ikke alle individer med en pedofili-diagnose begår overgrep, på samme måte som mange som forgriper seg mot barn ikke er pedofile.

Heldigvis jobber Kripos på spreng, med å avdekke, infiltrere og senere lar domstolene straffe de pedofile overgripere, men de trenger din og min hjelp på veien. Vi må tåle å se gjennom Europols billedmateriale og ta kontakt med politiet, hvis vi finner noe, eller kjenner igjen noe, som kan være av interesse.

Tør å bry deg, si fra om du er kollega, venn, nabo eller bare en som er kvikk nok til å se det mange burde ha sett. For barnas skyld!

Politiet vil ha tips, og vil at de skal få avgjøre om tipset er relevant eller ikke. Du kan selvsagt være anonym som tipser.

Kilde: Forskning.no/ Kripos.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvorfor denne videoen går rett i hjertet ditt …

Hvorfor denne videoen går rett i hjertet ditt. Gutten uten mat i matboksen, når læreren sier: "Nå er det spisefri"...

VG-lista Top 20 2017 – disse artistene deltar på Rådhusplassen!

VG-lista Top 20 2017 - disse artistene deltar på Rådhusplassen! Endelig er det klart for sommerens viktigste musikk-opplevelse. Gratiskonserten på...

Lukk