Dessverre er det mange som er flinke til å snakke for seg, flinke til å spre budskap og tjene penger på andres ambisjoner. Du har garantert hørt om webinar, som i utgangspunktet er gratis, men som allikevel handler om «noe» du bør kjøpe for å f.eks lykkes som blogger. Svindel, lureri og svært utbredt.

Kjenner du deg igjen i problemstillingen? Har du kanskje betalt noen tusenlapper for et kurs eller webinar du slett ikke fikk noe utbytte av? Da er du dessverre ikke alene. Noen tjener store summer på andres uvitenhet og brennende ønske om å nå gode resultater.

Vargas12.com har vært til og fra blogglistene i mer enn seks år, vi har sett, lest og hørt litt av hvert. Et webinar er et seminar, online, der alle som ønsker det kan delta. En fantastisk måte å nå mange mennesker uten å gå ut av huset. Er man godt forberedt og har en agenda om å lure folk, er det svært mange som betaler tusenvis av kroner for et slikt kurs, om man tror nok på det som blir sagt.

Et nytt webinar blir presentert, der et kjent ansikt, gjerne en annen blogger du ser opp til, eller andre som er troverdig nok – snakker varmt og lenge om et tema. Å gjøre din blogg stor nok, til å gjøre deg rik. Tror mange nok på det som blir sagt, er det selvsagt en gullgruve for de som bedriver en slik virksomhet.

3991894765_2e549225b6.jpg

Vær din egen lykkes smed ved å gjøre de viktigste valgene selv, uten å måtte være avhengig av andre.

Kun hardt arbeide, et godt innhold, gode partene og eller et sexy utseende gjør deg rik nok av bloggen din. Faktisk er ikke det engang en garanti for suksess. Skal du tjene gode penger, dvs. så mye at du kan leve av det = en halv million kroner per år, bør du ha sterke medspillere som vet hva de driver med.

Mindre enn femti bloggere i Norge, tjener så mye penger at de kan si at de lever av å blogge. Alle disse finner du hos Blogg.no, og de har mer eller mindre utseende med seg – til de grader, alle sammen. Flotte vellykkede kvinner som f.eks. Ida Wulff, Sophie Elise og Marthe Borge, tjener nok minst like mye penger som begge sin foreldre til sammen, men så er de også utrolig vakre. Det er utvilsomt en medvirkende årsak, belive me.

Unntaket er faktisk Peter Kihlman, som blogger fra Pappahjerte. Visst er han flott, men altså mann og den eneste hanen i kurven. Peter sluttet i sin faste jobb som tekstforfatter hos resieselskapet VING, og lever av å fortelle om det å være tobarnspappa på egen blogg. Imponerende.

Du kan selvsagt lykkes, men husk at det er mer enn en halv million registrerte bloggere i Norge. Kun et lite antall lykkes, og det blir dessverre enda litt vanskeligere i framtiden, nettopp fordi så mange jobber iherdig over tid, for å tjene de store pengene. Av den grunn er det mange som forsøker å lure deg, for at du skal betale mye penger, fordi du ønsker å lykkes med din blogg. Jo mer iherdig du er, jo mer er du villig til å betale. Resultatet du oppnår er dessverre neppe verdt summen du investerte.

Bruk hue, og vær på vakt om noen vil ha deg med på et gratis webinar. I løpet av sendingen, som enten går via Skype eller på en annen online link, vil det komme et «generøst» tilbud du nesten ikke kan si nei til. (Det bør du sannsynligvis gjøre)

Ikke alle er svindlere, men sjekk ut hvem, hvorfor og hvordan du kan bruke det fantastiske tilbudet til din fordel.

 

Vargas

Tags: blog, blogg, online, rik, svindlere, tilbud, webinar

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VG-lista TOP 20, fredag 24. juni – artistene er klare!

Ina Wroldsen. IDOL-dommer, artist og låtskriver kommer sammen med kompisene i "Broiler" kommer for å underholde deg. De skal framføre...

Kjærligheten dreper …

Unge virile, elskende og lykkelige mennesker nøt sommernatten da ren og skjær ondskap rammet dem. 50 uskyldige, skutt og drept...

Lukk