Carlo Ancelotti tilbake til Real Madrid! Noe overraskende forlater italieneren Everton etter en brukbar sesong i Premier League. Ancelotti er blant veteranene i denne bransje, men han har blitt en nomade også. I 2013-2015 var han manager for nettopp Real Madrid, men har siden forsøkt seg med blandet hell i en rekke forskjellige klubber.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Vunnet mye

Kilder i Spania hevder å vite at det er gjort en gentleman agreement mellom manageren og storklubben. Men det vil ikke komme noen offisielle uttalelser all den tid 61-åringen er under kontrakt med Liverpool-klubben. Carlos Ancelotti har vunnet det meste og er en merittert trener.

Lest denne? Liverpool henter fransk midtstopper

Carlos Ancelotti har vært manager for de fem største klubbene i Italia, PSG, Real Madrid, Chelsea, Bayern München, og nå sist Everton i Premier League. Han har vunnet en hel haug med trofeer, blant annet Premier League med Chelsea og Bundesliga med Bayern München. Men det gjeveste vant han med nettopp Real Madrid daa de hevet Champions League-trofeet i 2013-2014-sesongen.

Carlo Ancelotti tilbake til Real Madrid! Fordi han er en faren manager som har vunnet mye.

Zinedine Zidane

Zinedine Zidane hadde ikke den suksessen han håpet på etter å ha tatt Real Madrid til tre Champions League-trofeer etter hverandre. Da han overraskende kom tilbake til hovedstadslaget. Det er fortsatt i det blå hvor Zidane vil havne, eller om han tar et friår eller to. Klubber som trenger nye manager finnes over hele Europa denne sommeren.

Se ikke bort fra en av de beste spillerne og blant de mest meriterte managerne i historien – tar over en ny stor klubb. Han venter bare til det passer ham godt nok.

Carlo Ancelotti tilbake til Real Madrid!

Carlo Ancelotti tilbake til Real Madrid! Og dette er nok mest overraskende for fansen i England, som i Spania.

Carlo Ancelotti’s return to Real Madrid ‘will be announced in the next few hours’ with Italian boss poised to shock Everton by leaving and starting a second spell at the Bernabeu as Zinedine Zidane’s successor

DailyMail

EM 2021 som skulle vært EM 2020, sparkes i gang 11. juni. Det er viktig for de fleste storlag å få på plass en ny manager i god tid før neste sesong, men at dette kan bli påvirket av det digre mesterskapet som går helt til 11. juli.

Lest denne? Dortmund selger Haaland i sommer

Klubb-bytte

Mang en manager bytter klubb når fotballsesongene er over rundt om i Europa. Det blir lagt merke til, særlig når det er de potensielt største klubbene som gjør viktige endringer. Massimiliano Allegri f.eks, tar over “Den Gamle Dame” siden klubblegenden, Andrea Pirlo fikk sparken i Juventus.

Wolves kommer sannsynligvis til å ansette Bruno Lage. Den tidligere Benfica-sjefen har vært arbeidsledig mer enn et år, og ser nå til å ta over for populære Nuno Espirito Santo på Molineux. Bruno Lage venter på å få arbeidstillatelse i Storbritannia, noe klubben mener kun er en formalitet.

For alle oss som følger med Premier League, er det alltid spennende å se hvilke managere som kommer og går.

Se ikke bort fra at ringreven José Mourinho dukker opp i Premier League igjen, en gang til. Etter å ha vært i Chelsea i to perioder, så Manchester United og Tottenham. Nå er han foreløpig i ferd med å bygge opp Roma i La Liga. Hvor han lar tidligere Manchester United-spiller, Henrikh Mkhitaryan (34) få forsette på lån fra Arsenal. Som de fleste vet har også portugiseren vært manager i Real Madrid, fra 2010-2013.

Everton

Ancelotti tok over Everton etter at Marco Silva fikk sparken midt i forrige sesong. Da havnet “The Toffees” på 12.plass. Men etter en god start denne sesongen gikk det ikke mye bedre til slutt. Everton havnet på en skuffende 10. plass.

Vi tipper dog at endel Everton fans er overrasket og skuffet over at Ancelotti går nå. Men hva annet kan han gjøre når verdens største klubb ønsker hans tjenester? Carlo Ancelotti tilbake til Real Madrid!

Hvem som tar over hos Everton er fortsatt usikkert, naturlig nok, men det finnes favoritter fra odds-ekspertene. Eddie Howe, Rafa Benitez (usannsynlig da han er levende legende i Liverpool) og nevnte Nuno Espirito Santo er populære spill.

Vi tar med til slutt at Crystal Palace har tatt farvel med Roy Hodgson og behøver derfor en ny sjef. Frank Lampard, Eddie Howe og Sean Dyche er favorittene, foreløpig. Vi tror det blir en rekke endringer på manager-siden i løpet av sommeren. Vi lover å holde deg oppdatert.

Når Carlos Ancelotti vandrer ut på vakre Bernabeu for å bli presentert som Real Madrid-manager snart, og for andre gang, blir det hans tiende profesjonelle klubb. 61-åringen har vært i gamet siden 1995, da han var sjef i Reggiana i Serie A.

Kilde: Marca

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com