Charter-Hilde stolt av nakenbildene! «SE og Hør» har laget en sak om, Hilde Skovdahl (43) og hennes flotte nakenbilder som er en kopi av en av verdens mest kjente og best betalte foto-modeller, Kate Moss.

Hilde er best kjent gjennom TV3-serien «Charterfeber» der, Hilde, har fått sin vell-klingende kallenavn, Charter-Hilde. Intet mindre.

43-åringen er mest kjent for å være blid på TV, ha blomst i håret og å bade så sant hun får en mulighet. Et perfekt emne å ha med i en reality-serie som omhandler Charterturer til Syden.

Hilde Skovdahl, er et fantastisk menneske som ikke gjør noe annet enn å ose positivitet og godhet uansett hvor hun er. Årsaken til at den flotte og frodige kvinnen ønsket å takke ja til å bli avbildet i Adams drakt, var i følge «Se og Hør», hennes sjanse til å hjelp jenter og kvinner, som sliter med komplekser og dårlig selvtillit pga kroppen sin.

Charter-Hilde stolt av nakenbildene!

Kate Moss kan sikker være en ok modell, hennes eventyrlige karrière har visst et visst talent. Skulle jeg personlig ha fått gleden av- sånn rent hypotetisk- å få velge mellom Kate Moss og Charter- Hilde som selskap på en to ukers reise til Syden, ville valget vært svært enkelt.

Norge, og verden forøvrig trenger mennesker som, Hilde, som er tvers gjennom en sprudlende, energisk, strålende og utvilsomt et godt menneske. Hun smitter sin glede på alle også gjennom TV.

Charter-Hilde stolt av nakenbildene!

Charter-Hilde jobber med kurs-, foredrag- og skribentvirksomhet, hun har også skrevet bok. Dessverre så har kjendisstatusen fått med seg endel negative sider. Hun har ikke fått svar fra en eneste av mange jobbsøknader. Utelukkende pga sin status som kjent via TV.

Hadde de fleste nordmenn vært i besittelse av Hilde Skovdahls smittende humør og latter, ville Norge blitt satt på karet som den blideste nasjon i verden.

Nakenbildene av Hilde er et tydelig bevis på at man kan være frodig, flott, blid og lykkelig. Charter-Hilde burde ha fått sitt eget Talk-show i beste sendetid på alle kanaler.

Takk Hilde for at du er ekte, nydelig og fryktelig blid!

Kilde: Se og Hør

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn er ikke mer feminine, de er mer tafatte

Stadig flere menn lar kvinnen i forholde bestemme. Både hva middagen skal være, hva ungene skal ha på seg og...

Norske bloggere blir lagt merke til i utlandet

Sannsynligvis skjønner ikke så mange svensker hva du skriver, om du skriver norsk. Nå finnes det derimot svært mange gode oversettelsesystem som gjør...

Lukk