Derfor ryker forholdet ditt. Ofte velger du å gå ut av forholdet, fordi du innbiller deg at du får det bedre med en annen.

Dessverre er ikke det realiteten. Er det ingen følelser igjen, om kjærligheten er blås vekk, er det vanskelig å berge forholdet.

Skal man da gå videre eller kjempe for en død sak? Selvsagt bør man begynne på nytt igjen, men det har skjedd, og det skjer med jevne mellomrom at man finner tilbake til hverandre igjen, etter at man trodde det hele var over.

Særlig der man har felles barn, er det viktig å forsøke lenge nok. Men å være i et forhold, kun for barnas skyld er også feil, derfor skal man tenke seg godt om og kommunisere godt med sin partner. Slik at man vet at man gjør det riktige valget, når man velger å skilles.

Du har en idé om hvordan livet ditt skal bli på sikt. Om du finner en partner som du innleder et forhold til, som sakte, men sikkert ikke har de egenskapene som du hadde håpet på, begynner glansbildet du hadde om det «perfekte» livet å rakne.

Hver og en av oss er selvstendige individer som har egne lyter og laster, som ikke passer inn hos alle andre. Skal man leve tett sammen med en annen, må man være villig til å fire på kravene, ikke bare forlange at den andre skal oppføre seg og gjøre som du vil.

Den perfekte måten å leve i evig harmoni, i et vellykket forhold med evig forelskelse finnes neppe.

Derfor ryker forholdet ditt …

Ditt forhold ryker fordi forventningene om suksess og evig lidenskap er et for ‘hårete mål’ i inngangen til samboerskapet eller ekteskapet. Senker man kravene og de enorme forventningene til evig lykke, vil man kunne oppleve større harmoni.

Ditt forhold kan nemlig vare til langt inn i evigheten om du velger å være takknemlig for det du har, for å bli elsket og for at du har en helt bestemt person som du elsker.

Livet er ikke alltid en dans på roser, det skal være kontraster med opp- og nedturer, sorg, glede og lengsler. Ingen lever et liv uten utfordringen, problemer eller smerter som er vanskelig å takle – både på kort og lang sikt.

Forutsetningene for å leve lenge i et forhold er å forstå sin partner. 

Man bør sette seg inn i den andres følelsesliv, lære seg til å høre den andres ønsker, og sammen komme fram til en løsning på utfordringene som dukker opp i enhver husholdning der man enten er to, eller også har barn.

Et moderne forhold i det 21. århundret i Norge i dag, krever en vellykket strategi for å lykkes i hverdagen. Det er mye logistikk som skal klaffe, til man føler at man har kontroll fra morgen til kveld. Da er god kommunikasjon svært viktig og da kan man ikke bestemme alt selv og kjøre over den andre rent verbalt.

Noen gode råd som kan gjøre livet bedre i forholdet er følgende:

  • Vær ærlig, lytt til partnerens behov
  • Sett av tid til hverandre, dyrk kjærligheten
  • Gi hverandre tid, og frihet til å reise, være med egne venner
  • Snakk om økonomi, gjør felles aktiviteter, lag mat sammen
  • Senk kravene, klesvask og husvask og hva andre mener om deg og dere, er ikke viktig
  • Vil du at forholdet skal være, bør du ikke ta den andre for gitt, du må kjempe og gi av deg selv
  • Gjør hyggelige ting sammen også i hverdagen, tenn lys, lag middag sammen og gi komplimenter
  • Er du nedfor og lei deg sliten og deprimert, si det
  • Planlegg ferier sammen og gled dere til at dere skal være sammen på fritiden
  • Kom til enighet om arbeidsfordelingen, hjelp hverandre vis den andre er sliten

Hva er kjærlighet? Det er når du gleder deg til å se den du våkner sammen med, hver eneste dag.

Legg på minnet at livet er skjørt og kan være over på et øyeblikk. Selv om dere legger planer for framtiden, kan det skje endringer man ikke kan forutse.

Derfor er det viktig at du sier de tre viktigste ordene som finnes, med innlevelse fynd og klem, minst én gang per dag. Jeg elsker deg!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gruer du deg til jul? Her er nummeret du bør ringe

Dessverre er det en hel del bar i Norge som gruer seg til også i år. Årsaken kan være så...

Julenissen får ikke ha barn på fanget …

I Sandefjord, har de rett og slett tatt julegrøt-sleiva i egen hånd og nektet julenissen å ha barna på fanget....

Lukk