Her sitter jeg å prøver å være saklig å skrive seriøse og gode blogg innlegg som skal falle i din interesse, så sitter du bare der å napper i løken. Nei ærlig talt!

Uansett hva jeg skriver om til deg, så er det samme om igjen og om igjen. Alle innlegg som ikke har ordet SEX eller orgasme i seg så driter du i å lese om det jeg skriver- Er du en sexfreak eller et sex monster av noe slag?

Jeg har skrevet mer enn ett tusen blogg innlegg om alt fra død, kjærlighet, sport og politikk. Det meste som burde oppta folk flest. Men hva er du opptatt  av? SEX og kun det!?

De tretti mest leste blogg innleggene min er relatert til sex og sex relaterte temaer… Det sier litt om deg og din snevre tankegang. Eller er det rett og slett blitt sånn at når du slår på pc´n så er det sex, porno, pupp og en runk du er ute etter?

Vel, med respekt å melde. Jeg gir meg over. Er det sex du vil lese om så er det sex du skal få. Men på en betingelse.

For hvert sex relatert innlegg, så skal du lese minst to, og kommentere på et blogg innlegg som ikke er sex relatert. Kan du greie det tror du?

Ok, da har vi en avtale!

Ditt sexdyr!

Vargas


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges svar på James Bond

Det er kommet fram opplysninger man nesten ikke er villig til å tro på. At lille Norge skulle ha hatt...

David vs Goliat

Lille Wolves mot Manchester United. Bunn mot topp. Den sovende storheten mot den moderne giganten. De fleste vil vel si...

Lukk