Du som sliter med å skaffe deg en ny partner må tenke nytt, du som aldri har hatt en kjæreste må forstå hva du ønsker i en livsledsager. Om du tror at forholdet som blir etablert, varer livet ut er du nok naiv. Det gjør sjeldent det, vi er ikke skapt for å leve med samme person hele livet. Allikevel er forelskelsen en viktig del av livet. Hele livet.

– Når du er i ungdomskolealder begynner hormonene dine å herje vilt med deg. Du kommer i puberteten, du får kviser, du får pupper og hår på tissen og under armene. Guttene kommer i stemmeskiftet og jentene får mensen. Livet er stort sett et helvete. Du har mest lyst til å sove hele tiden.

– Du er i dårlig humør, foreldrene dine forstår deg ikke, vennene dine er duster hele gjengen fordi de ikke ønsker å gjøre nøyaktig som du vil, og du er blakk hele tiden. I tillegg savner du en kjæreste som kan tilfredsstille dine behov, for det er det du har. Masse behov.

Du kan få den kjæresten du vil, om du bare går inn for det. Synes du en jente i klassen din er det vakreste i verden og du vil bare ha henne, og ingen andre så er det helt opp til deg. Gjør deg flid med å sjekke henne opp. Ikke vær for ivrig, men gi komplimenter, og vær hyggelig.

– Du er i denne perioden kanskje i den viktigste delen av ditt liv. Ikke så lett å forklare, men alle dine valg får fra nå av og livet ut- rimelig store konsekvenser for hvordan livet ditt vil bli. Selvsagt fortjener du å slippe å være alene. Det er faktisk helt opp til deg. Med riktig fremgangsmåte vil du finne en som vil deg kun det beste. Kjærligheten gjør deg blind, og du vil kjenne det på hele deg når forelskelsens rus tar deg. Nyt mens du kan.

Via sosiale medier på nett kan det være mange steder å lete etter en partner og kjæreste, men de fleste finner den rette på nettsteder som er rettet mot single som er på leting. Såkalte nett-dating sider. De fleste nye par som fant hverandre i 2013 fant hverandre på denne måten. Så det er håp for deg også.

  • Sliter du med å finne den rette, legg ut en profil på en seriøs dating-side på Internett.
  • Ha alltid et bilde av deg selv i profilen, et bilde som forteller litt om hvem du er som person.
  • Vær ærlig, nøyaktig og legg vekk skrytet, ingen liker å lese om andre som digger seg selv.
  • Fortell korte, men klare stikkord som gir leseren et innblikk i livet ditt, men ikke overdriv.
  • Vær morsom, by på deg selv, vær raus, klok og fortell at du mener alvor med din profil.
  • Dessverre finnes det uærlige mennesker, ikke la deg lure for penger, prøv å ikke være naiv.
  • På første møte er det viktig å se bra ut, lukte godt, lytt mer enn du snakker, smil og vær deg selv.

Når den første og verste perioden har lagt seg, og du klarer å begynne å få fokus, og sette ting i et bredere perspektiv så går det stadig bedre med deg. Vennene er kule, ihvertfall de nærmeste, foreldrene faktisk ikke så verst, og du har litt mer å rutte med enn du faktisk trodde.

I denne vanskelige perioden er det godt å ha en kjæreste å støtte seg til.

Livet er kort til å angre på valg du har tok, og for hver dag som går, så kan du gjøre ditt for at livet ditt blir bra. Ingen andre enn deg selv. Du bestemmer, og du må ta de riktige valgene. Ta aldri partneren din for gitt. Du må være villig til å jobbe for at forholdet skal vare ellers vil det bare dø ut.

Vis respekt, gi positive tilbakemeldinger, gi mer enn du forlanger, vær en medspiller og se din utvalgte inn i øynene å si hva du føler. Vær ærlig, kjærlig og lojal. Et forhold er et fellesprosjekt som begge legger sine liv i for å få det til, da må begge bidra. Du kan være din kjærestes beste venn ved å være mest til stede når livet er vanskelig og i motbakke. Still krav og bidra der du ser det er nødvendig.

Som du selvsagt vet, kjærligheten har ingen aldersgrense. Det er en der ute for deg også- garantert!

Undertegnede i denne blogposten har selv en svært vellykket erfaring med å finne den rette på nett, siden du er så smart å lese denne bloggen, kan du stille alle de spørsmål du har om det å finne en kjæreste via Internett. Spørsmål sender du i kommentarfelte hvor du er 100% anonym om det er ønskelig.

 

Foto: Flickr/  bambe1964

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nakenhet fortsatt tabu blant mange i Norge

Nakenhet fortsatt tabu blant mange i Norge. Mange kvinner og fortsatt mange menn synes det er pinlig og ubehagelig med...

Cecilia Brækhus viktigste kamp!

Lørdag 1. februar bokser Norges tøffeste dame sin viktigste kamp i karrieren. Cecilia Brækhus (32) er verdens beste kvinnelige bokser....

Lukk