Farmen 2016 er over, nå får det være nok for en stund tenker du kanskje? Feil, for Farmen er Norges største reality-serie. TV2s største suksess gjennom alle tider. Derfor kommer kjendis-Farmen allerede i januar!

HER ER SØKNADSSKJEMA FOR FARMEN 2017!

Vi kan garantere deg, en økt mulighet til å bli plukket ut som deltager for kommende sesong på Farmen, plukk av våre gode råd.

Er du den typen som kan tåle sure underbukser, late meddeltagere og mener du kan takle alle typer mennesker i konkurransen og kampen om tilværelsen, da bør du selvsagt melde deg på nå. Vargas12.com følger Farmen tett gjennom hele året, her finner ut innlegg og artikler, hint om gården, søknadsskjema og alt om de nye deltagerne – når disse er klare.

 Deltagerne fra sesongen 2016 Foto: TV2 Underholdning

Følg oss på Facebook, og vær blant de aller første som får tilgang til søknadsskjema, for sesongen 2017. Norges absolutt største Farmen-blogg, for alle som elsker Norges største reality-serie.

Kjendis-Farmen er laget i forbindelse med at det er 15 år siden den aller første sesongen av Farmen gikk på TV. Drar du kjensel på gården, er det fordi det er den samme som er brukt en sesong tidligere, nemlig Storøy gård, i Bamle i Telemark, som ble vist på TV2 i 2010. I følge mange, den flotteste av dem alle.

Her skal 12 forpaktere, alle kjente og for noen, sikkert kjære navn.

Sett av tiden til å bestemme deg om DU skal sende inn en søknad for Farmen 2017, allerede nå er søknadsskjema tilgjengelig, og du må huske å søke i tide. Med mer enn 5000 søkere, skal det litt til å bli valgt ut av TV2 og produksjonsselskapet STRIX.

Her er noen tips:

  • Vær ærlig
  • Send med video, fra jobben, ute og hjemme
  • By på deg selv, fortell hvorfor du skal vinne Farmen 2017
  • Fortell i din søknad at du er villig til spille på alle dine følelser, for å komme lengst mulig
  • Søk sammen med et familie-medlem, det gir fordeler
  • Er du kvinne over 40 år, øker sjansene
  • Lyver du troverdig, er villig til å ofre nye venner og ligge lavt blant deltagerne, kan du komme langt
  • Husk at du må være fylt 18 år, når innspillingen har startet i august 2017
  • Innspillingen skjer over ca 11 uker sommer og høst/2017 – gården er foreløpig ikke kjent

Ingen kan på forhånd fortelle deg hvordan du skal spille spillet. Men det er godt kjent at man ikke bør gå for hardt ut og gjøre seg upopulær blant resten av gruppa. Man bør være en ressurs, men ikke for sterk, man bør ha kunnskap, men ikke for mye heller. Spiller man dust, men spiller dårlig, kan man bli gjennomskuet og stemt ut.

En gylden middelvei, med skjult selvtillit og tro på egne ferdig, kvinne som mann – kan du være vinneren av Farmen 2017. Du må bare tørre å ta det første viktige steget. Send din søknad nå. Programleder for Farmen 2017, blir så vidt vi vet, Gaute Grøtta Grav.

Laila Lochert, vant fortjent Farmen 2016!

Hun får bil og hytte til en verdi av mer enn 1 million kroner.

Kos deg med kjendis-Farmen i mellomtiden. Her er de 12 forpakterne i Kjendis-Farmen.

 

Kilde: TV2

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvem er GUD?

Hvem er GUD, har du kanskje tenkt? Og hvor er det han holder til? Har du sett Ham for deg?...

Slik får du en rolig julefeiring

Da nærmer endelig årets adventskalender seg slutten, og vi kan begynne å glede oss til å pakke opp alle de...

Lukk