Flotte Ingvild Skare Thygesen som vant Farmen 2012 skal i følge en bolig annsonse på FINN.no flytte sammen med kjæresten hun møtte på det populære reality-programmet på TV2, nemlig Endre Aabrekk. 

Ingen kunne tukte den spreke 19 åringen i fra Odda og dermed vant den yngste deltageren både hytte og bil i det som ble en dramatisk Farmen-finale som gikk i mot kokken i fra Sogndal, Joar Søhoel (28).

Nå skal vakre Ingvild flytte sammen med kjæresten og ønsker med det å skaffe seg et sted å bo, det gjør hun og Endre på finurlig vis via det meget populære bolignettstedet Finn.no

Selv om de ikke omtaler reality-serien i annonsen, legger ikke Endre og Ingvild skjul på kjendisstatusen. Tvert imot har de lagt inn bilde av seg selv sammen med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav.

» Vi er et hyggelig par i 20-årene som ønsker å leie en leilighet i Oslo fra Juli/August.

Litt om oss:

-Ingvild er 20 år og kommer fra ei lita bygd på vestlandet. Hun kommer fra et småbruk, er tidligere skiløper og liker å være ute i naturen. Ta en kikk innom www.ingvildst.blogg.no om du vil lese mer.

-Endre er 27 år, er oppvokst i nord-Norge men bor nå i Oslo. Han studerer for øyeblikket sykepleie på Høyskolen Diakonova og jobber ved siden av på Ullevål sykehus avd. psykose og rus. Han er interessert i friluftsliv, trening og reise.

Vi er sikre betalere, har ingen husdyr og røyker ikke. Still gjerne spørsmål hvis det er ønskelig!»

 

Foto: Ingvildsblogg.no/ Lasse Berre

Ingvild har på ingen måte ligget på latsiden etter at hun vant Farmen og Endre. Hun har vært på modelloppdrag for en av Norges dyktigste fotografer, Lasse Berre. Et tydelig bevis på det er på forsiden av siste nummer av magasinet «Bryllup», der Odda jenta pryder forsiden. Bildet er faktisk tatt under vann.

Om det er et signal til Endre om at han snart bør fri, siden bladet heter «Bryllup» vites ikke, men det er ikke umulig at det flotte paret går ned kirkegulvet sammen engang i tiden som kommer.

Å flytte sammen er jo som kjent et skritt i den retning.

Om du skulle være fristet til å finne kjæreste via Farmen, så er det dessverre for sent for i år, fristen gikk ut 01/04/13, så du må dessverre vente til 2014 om du mener Farmen er det perfekte stedet å finne en partner.

Det ble jo full klaff for Endre og Ingvild.

Lurer du på hvem som skal delta på Farmen 2013? Det får du selvsagt vite først nettopp her på www.vargas12.com

Kilde VG.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Generasjon sex- der penger og utseendet betyr alt

Det som må være viktigere enn noe annet for generasjon Sex må være jakten på penger. De fleste i denne generasjonen...

Bieber ikke til Skien- men i fengsel for å spytte på naboen

Telemarkavisa prøvde å narre "belibers" gjennom en dårlig aprilspøk der de påstod at tidligere toppsyklist Dag Erik Pedersen hadde fått...

Lukk