Formfulle rumper og lår og stolt av det? Du kvinne som er litt større enn gjennomsnittet og som vet å vise fram sin former burde ha vært forbilder for alle andre kvinner.

Frodige og sexy kvinner finnes over alt, men de fleste er redd for å kle av seg, redd for å gå på stranda og skjuler sine former i store flagrende kreasjoner. Dessverre. Formfulle rumper og lår og stolt av det?

Slik har samfunnet blitt, vi må passe på at så få som mulig skiller seg ut, er noen litt større enn de andre så bør disse umiddelbart få beskjed om å å gå gjemme seg. Ihvertfall til vedkommende er ned på normal-vekt, det er vel visse grenser for utskudd. Fysjom!

Frodige og større jenter

Satt på spissen så er det dessverre slik noen steder. Frodige og litt større jenter og helt sikkert en del gutter, føler seg utstøtt og pekt på av de andre. Mobberne vet å peke på de som skiller seg ut i mengden ganske raskt.

– Slik skulle det ikke ha vært naturligvis og det er derfor det er så viktig for den som tør å vise sitt sanne jeg, til tross for at det er noen kilo mer her og der enn hos de fleste andre. Media må ta deler av skylda for at det er modell-tynne som er mange unges målsetning og ideal rundt egen kropp. Ukeblader og magasiner er smekkfulle av syltynne kvinner retusjert i hue og ræva på glanset papir.

Er det rart mange unge tror det er noe galt med deres kropp som egentlig er både fin og helt normal?

Formfulle rumper og lår og stolt av det?

Formfulle rumper og lår og stolt av det?

Noen kvinner og helt sikkert noen menn har den nødvendige selvtilliten som skal til for å vise seg fram. Enten det er på stranda, blant venner, i andre sosiale sammenhenger eller på jobb. Slike personer er til inspirasjon for andre som sliter med et dårlig selvbilde pga sin vekt. Hva andre mener er for de unge veldig viktig, nesten alle liker å bli likt. Det er helt naturlig, det er derfor det smerter så voldsomt å bli utstøtt blant venner.

De som er litt eldre og som har litt mer livserfaring klarer å sette ting i perspektiv. Hva andre mener om deg er jo ikke viktig for fem flate øre. Hva DU mener om deg selv derimot, det er veldig viktig. I det øyeblikket du ser på deg selv og liker det du ser; da vil du være på riktig spor til å få et bedre og meningsfylt liv.

Husk at du ikke kan forlange at andre skal like deg selv som du er om du ikke gjør det selv.

Aksepterer du derimot at den du ser i speilet er helt unike og fantastiske deg- uansett størrelse, form og farge- så er du en av de som kan bli et stort forbilde for andre som er litt større enn gjennomsnittet. En stor og formfull rumpe og frodige lår kan være nettopp det en gutt eller mann ser etter.

Faktisk så er det mange menn som heller liker frodige kvinner foran andre, men det trenger ikke å være en motivasjon for at du skal lære deg å like deg selv.

Slutt å bry deg om hva andre synes om deg

Du bør snarest og helst i går, begynne å bry deg mindre om hva andre sier og mener om deg. Hva du mener om deg selv bør være det aller viktigste. Vær stolt av den store rumpa di, vis den fram til alle og fortell at det er nettopp slik du ønsker å framstå- liker du det ikke så stikk.

– Heldigvis så er den en lang rekke kjente og kjære artister, skuespillere og kjendiser som er frodige og formfulle. Disse kvinnene gjør en langt viktigere jobb enn de selv er klar over. De vet å kle seg utfordrende og viser derfor mer enn gjerne sin kropp som den er. Til glede for fans verden over.

Sliter du med å finne klær, badetøy og sexy undertøy i de ordinære kjøpesentrene er du slett ikke alene. Ved å lete litt på nett kan du finne gode og seriøse nettbutikker som har all verdens vakre kreasjoner- til deg selv og andre flotte og frodige kvinner i Norge.

Vi kan anbefale zizzi.dk og cellbes.com eller du kan finne flere gode nettbutikker her som tar de frodige på alvor på deres premisser.

‘Big is beautyful’, og du bør ta grep for din egen skyld. Vær stolt av deg selv; nettopp slik du er i dag. Hva andre mener betyr ikke en dritt, du betyr alt for deg selv og de som bryr seg om deg. Vis fram kroppen din og elsk deg selv. Du er perfekt!

Foto: Flickr/girgene

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM i Brasil- Lionel Messis viktigste kamp!

Fotballhistorier har en tendens til å gjenta seg og i VM er det lett å sammenligne historier. VM Mexico i...

Lukk