For alle “Game of Thrones” fans, det er bare å glede seg. Ikke før sesong tre er i gang så er det allerede bekreftet fra HBO at sesong fire snart skal produseres. 

For de som ikke vet hva det er snakk om så kan man kort forklare at “Game of Thrones” er en eventyr/ fiction serie laget av amerikanske HBO. Denne serien har gått sin seiersgang over de fleste land i verden, og er den mest populære TV-serie vist noen gang.

Den er også den serie som er flest ganger lastet ned ulovlig på diverse streaming-nettsted verden over. “Game of Thornes” handler om det vi alle er opptatt av. Kjærlighet, krig og fred og sånt, bare at denne serien går svært grundig til verks. Her er ingen liv spesielt mye verdt, enten man er adlet eller ikke.

Mange liker å sammenligne denne serien med “Ringenes Herre” og det er kanskje riktig, men dette er noe helt annet, for noen mye bedre og allerede langt viktigere. Selvsagt fordi det kommer nye sesonger på løpende bånd, men også fordi “Game of Thrones” har det meste.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ixEWrTLiZg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw[/youtube]

Familien “Lannister” (de onde) mot heltene og “Stark” familien( oftest de gode) kriger mot hverandre, akkurat slik det kunne ha vært om den fiktive verden “Westeros & Essos” eksisterte i vår verden for mange hundre år siden.

En eventyrlig godt produsert serie som har fått de aller beste omtaler. Du må like generen der f.eks drager er en naturlig del av handlingen, samtidig som horene er en like viktig brikke i det store spillet. Barn er også en sentral faktor i denne serien, det gjør det bare enda mer “ekte”.

Det gode mot det onde, helter, skurker og gale konger er ingrediensene samt higen etter makt, land og seier er den røde tråden.

– Om du ikke vet hva det er snakk om, sett av en kveld å se noen episoder, du vil bli hekta du også. Ronny Brede Aase fra NRK P3-morgen, (Norges beste radio program om du var i tvil), hadde ikke hørt om serien før han plutselig fikk se den første episoden av sesong to på nettopp NRK. Mannen  ble så hekta at han spilte musikken fra “Game of Thrones” gjennom et helt program. Herlig!

Sesong fire skal altså produseres snart. Hurra for det. Mulig blir det endringer i rollene slik det ofte blir i TV-serier som varer en tid. Mulig blir både din og min helt drept, det får vi tåle- så lenge det fortsetter å strømme ut nye sesonger og episoder med verdens beste TV- underholdning.

Game of Thrones er basert på George R.R. Martin’s A Song of Ice and Fire saga, “A Storm of Swords,

Fortsatt litt nysgjerrig? Filmbloggen har mer.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen-paret flytter sammen

Flotte Ingvild Skare Thygesen som vant Farmen 2012 skal i følge en bolig annsonse på FINN.no flytte sammen med kjæresten hun møtte på...

Lukk