Gratis VIN-app forteller deg alt om den vinen du ønsker å kjøpe. Med Android-appen Vivino kommer du aldri til å glemme den neste gode vinene du smaker. Og så lenge du har tilgang til etiketten på flasken, og det har du jo som oftest.

Ta et bilde med din telefon, Vivino vil automatisk matche flasken mot deres online vin-database på mer enn en million flasker vin. Rød som hvit.

Vivino

Vivino appen sjekker vinenes fakta, gir deg andres vurderinger og kommentarer, hvor den er tilgjengelig osv. Den flasken du skanner via din telefon lagrer flaskens navn på din vinliste hvor den legges alfabetisk. Uansett når og hvor du smaker en god eller dårlig vin, nå har du sjansen til å legge den i ditt private vin-lager på din egen app.

Lest? Italias kjøkken tiltrekker nordmenn

Du vil aldri mer ha problemer med å huske hva vinens navn og nasjonalitet var.

Gratis VIN-app forteller deg alt om den vinen du ønsker å kjøpe.

Vivino app

Vivino er et levende vin samfunn, bygget på en stor database med millioner av viner fra 20 000 vinprodusenter over hele verden. Mer enn 800.000 brukere av Vivino app gir deg muligheten til å ta notater, vurderinger, se pris,  info og mye mer på en daglig basis hvor du kjøper din vin.

Vivino ble grunnlagt i 2009 og har hovedkontor i København, Danmark.

Samtidig kan du på en enkel måte sammenligne og diskutere vin på en helt annen måte med dine venner i deres felles vin klubb, eller bare i sosiale lag.

– Få inspirasjon, erfaringer og og komplimenter din ønskeliste over alle de gode vinene du enda ikke har rukket å smake på. Uansett tid på året, vin går til alt, men husk å drikk med måte. Barn merker raskere enn du tror en liten endring i din adferd og i din personlighet. Noe som er skremmende for alle barn å oppleve.

Bruk Vivino til å bli kjent med de beste vinene for deg, men man må ikke drikke alt på en gang.

Det beste av alt, Vivino app er 100% gratis.

Les mer om Vivino og last ned appen der du har mest bruk for den.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slike e-mail lurer nordmenn for millioner av kroner hvert år

Her er en godt eksempel på en e-mail som er sendt ut i et desperat forsøk på å lure naive...

Lukk