Hva frykter du i livet ditt? Hva er du mest redd for? At livet som har gått på skinner skal endre seg? Eller at du eller dine barn skal bli syke, bli utsatt for ulykker, vold eller mobbing?

Det finnes mye å bekymre seg for. Til og med for oss i trygge, stabile og fredelige Norge.

Terror, krig og ulykker. At liv skal gå tapt hos dine nære og kjære. Det er naturlig for alle foreldre å være engstelige for barna, fra de er nyfødte til de er tenåringer og på russefest for første gang. Men, det finnes også en annen og langt mer sårbar frykt. En angst som kryper under hunden din og blir der.

Å være redd for å stå opp og gå ut av huset, er en reel frykt for tusenvis av nordmenn. De fortjener selvsagt å få hjelp mot sine lidelser, men det er lettere sagt enn gjort for noen. Noen tør å søke profesjonell hjelp, andre klarer det ikke. Og det er da det kan gå galt.

Plutselig er alt som en gang var dagligdags, vanlig og enkelt, både vanskelig, skremmende og uoverkommelig. Psykiske problemer kan ramme hvem som helst, når som helst i alle aldre.

Å ære redd for å leve kan være det farligste du kan bli utsatt for, fordi du starter å søke etter det motsatte. Spesielt om du ikke søker råd, hjelp og veiledning i tide. Da kan du rekke å gjøre slutt på alt, før noen forstår at du er i svært alvorlige problemer.

Som du helt sikkert vet. Å dø kan ikke reverseres. Døden er veldig endelig for den det gjelder, evig, faktisk.

For de som sitter igjen er sorgen og tapet voldsomt, smertefullt og grusomt. Foreldre, søsken, venner og ektefelle sitter igjen med mange ubesvarte spørsmål. Døden løser ingen floker, den skaper bare nye vanskelige problemer og tårer hos de etterlatte.

ikke vær redd for å leve, lev livet og søk råd, hjelp og veiledning i tide. når ting blir som mørkest, er det håp og lys i enden av tunnelen. vær trygg på deg selv og dine handlinger. Sørg for å vær en venn for de som trenger det, og øs av din godhet mot mennesker på din vei.

Livet er for kort til å engste seg over å leve.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Han fantaserer om å voldta, hun om å være offer

Seksuelle fantasier setter driftene i sving. Skal du være med på hans våte drøm for å tilfredstille ektemannen eller kjæresten?...

Liker du krim?

MILDRED er solgt i store mengder, både i Fredrikstad, på Tingvoll og i Kristiansund, de steder den er presentert for...

Lukk