Hvor stor aldersforskjell kunne du ha akseptert? En meget kjent floskel mange har hørt er følgende, “kjærligheten har ingen aldersgrense” og en annen som er mye brukt, “Det bare måtte bli oss, vi hadde egentlig ikke noe valg”.

Eller har du hørt denne? “Kjærlighet gjør blind, vi møttes i smug til tross for at vi var sammen på hver vår kant”.

Mulig mye av dette stemmer sikkert, men hvor går grensen for en ung kvinnes voldsomme følelser til en mye eldre mann?

Helt til bankkontoen hans er tom? Det finnes mange grunner til å inngå et forhold, ikke alle har kjærlighet som den grunnleggende årsak.

“Golddiggers” finnes over alt.

Hvor stor aldersforskjell kunne du ha akseptert?

Aldersforskjellen har kanskje ikke så mye å si om den er på mellom 5 til 10 eller kanskje 15 år, men blir den mye mer kan det fort være underliggende årsaker, ikke alltid, men noen ganger.

Hvor stor aldersforskjell kunne du ha akseptert?

Motsetninger kan tiltrekke hverandre og yngre menn kan selvsagt ha sansen for modne damer som gir de den trygghet og kunnskap de søker i et forhold. Da kan mange spekulere i om det er en mamma-rolle han søker, da er det i så fall de som mangler kunnskap om hva et ekte forhold; med ekte følelser som uttaler seg.

 Eller det kan være motsatt, yngre kvinner som jakter menn som er betydelig eldre enn seg selv.

Noen menn og kanskje noen kvinner har et syndrom der alderen går sin gang, men rent mentalt er de på et fast stadie gjennom store deler av livet. Dette kalles Peter Pan-syndromet. De som ikke klarer å innse at de blir eldre, men er mentalt på stedet hvil gjennom mange år, får ikke en diagnose som kan behandles, dette er mer en sinnstilstand, mest utbredt blant unge menn over 30, som helst vil være betydelig yngre.

Disse kan være i et forhold der partneren lett kan bekrefte et slikt syndrom hos sin partner, helt uavhengig av aldersforskjellen mellom disse.

– Om du er 16 og forelsker deg i en person på 25 så er de 9 årene mye. Er dere derimot 38 og 47 betyr ikke de 9 årene den samme forskjellen. Hvor stor kan aldersgrensen være mellom par?

Og ved hvilken alder er aldersforskjellen verst? Er det greit at jenter under 15 år har sex med sine eldre kjærester, og er det unormalt at gutter tenner på eldre jenter?

For noen kan det være forbundet med skam om aldersforskjellen er for stor. Følelser har ingen aldersgrense. Det er ” forbudt  i mange kretser at eldre menn har en ung kjæreste og det kan fort bli prat og diskusjon rundt et slikt par. Da kan man mistenke at den unge utnytter den eldre eller omvendt.

I Norge er det ikke stuerent at aldersforskjellen er for stor. Har du hørt større sprøyt, kjærligheten har jo som kjent ingen aldersgrense, det er det viktig å huske, om du er den yngre eller eldre i forholdet.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League- Managere som kan få sparken først….

Å være manager i en av verdens tøffeste og mest profilerte fotball-ligaer er utvilsomt en risikosport for de med sterke...

Lukk