Intimkirurgi – gjør deg perfekt og lykkelig. Du har vurdert det lenge, ikke sant? Å gjøre noe med slingrefitta, de digre leppene, eller skammer du deg over den store bollemusa di og ønsker å rette på alt?

Når du tenker endelig får tenkt deg om, vet du jo at de aller fleste er svært forskjellig der nede, hvorfor da endre på noe, som er så ulikt hos alle kvinner – verden over?

Du sparer mye penger ved å la være å gjøre noe som helst, om det ikke er fysisk smertefullt eller er andre årsaker, enn rent kosmetisk at det er behov for andre på ting.

Vær stolt av det kjønnet du har, enten du er kvinne eller mann, gutt eller jente. Trøste deg med at alle ser akkurat like forskjellige ut der nede, som man gjør i ansiktet. Ingen er helt like. Bli vant til den tanken og ikke døm deg selv, helt unødvendig.

Les også: Bollemus, cameltoe eller slingrefitte?

Via en rekke studier i fra USA, kom det fram at mange kvinner var overbevist om at deres kjønn, ikke var normalt og ville av den grunn endre på det.

Heldigvis har trenden snudd mye takket være den britiske kunstneren Jamie McCartney, som lagde kunstverket “The Great Wall of Vagina” hvor 400 forskjellige vaginaer i fra alderen 18 til 76 år var utstilt.

Et prosjekt han ville bruke så mye tid på at han kunne fortelle verden hvordan en kvinne kunne være vakker, og unik.

Kvinner og menn i alle aldre har alltid – siden tidenes morgen hatt forskjellig underliv. Slik vil det også bli i overskuelig framtid. Heldigvis.

Om ikke for mange kirurger lar for mange “pasienter” stille seg i kø for å forandre på et eller annet, fordi behovet plutselig er der. Det vil aldri bli det, i utgangspunktet.

Intimkirurgi – gjør deg perfekt og lykkelig.

Ikke blir du lykkelig, ikke vil det gjøre deg perfekt og ikke vil mange oppdage det, om du velger å legge deg under kniven heller. Det er med andre ord, mange grunner til å la være.

I følge studiene fra USA, kom det fram at bare 5% av kvinnene, var innenfor normen “normal” med små kjønnslepper i en lukket vagina. Kunstnerens budskap når verket ble publisert første gang var krystallklart.

Han nektet å være med på at 95% av modellene hadde unormale vaginaer.

Intimkirurgi - gjør deg perfekt og lykkelig

Så kan man diskutere til man blir blå – hva er en normal, og hva er en ikke normal vagina? Eller en penis for den del?

Heldigvis finnes det sterke krefter også i Norge, som skriver så blekket spruter om dette tema. Å være tilfreds med det man har. Det er denne bloggens parole under mottoet “You are perfect” heldigvis, har vi mange med oss.

Kvinner og menns kjønn, er det mest private vi har, og slik bør det forbli.

Uansett kan det være til sjenanse for de som opplever å være skrudd sammen litt annerledes enn alle andre. Da kan man snakke med sin fastlege om tema, der vil du etter all sannsynlighet får beskjed om at også du er normal.

Det er du som bestemmer over ditt liv og din kropp – ikke la deg påvirke av utseende hysteriet, som får noen til å gå til det drastiske skritt å endre på noe som er helt normalt.

Bloggere som tør å skrive om tabubelagte tema jobber på spreng for at du og alle andre skal godta deg selv. Akkurat slik du ser deg i speilet hver morgen.

Ikke forandre på noe hos deg selv – som i utgangspunktet er normalt og fungerer som det skal. Vær stolt av deg selv, så lenge du er den originale utgaven.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skårungen – ny NRK-reality, fra storhavet

NRK har plukket fra øverste hylle og fått selveste Silje Nordnes fra "P3-morgen" til å sy sammen de 10-episodene fra...

Lukk