Og de kan vinne allerede i dag? Vinner Chelsea mot Liverpool, og Sunderland tar poeng fra Man U. så går årets Premier Leauge trofè til London, Stamford Bridge og Chelsea. Og Sunderland har vært ok hjemme på Stadium og Light denne sesongen, så de kan godt greie et poeng selv mot et så godt lag som Man U. Liverpool er helt ute av kampen om Champion Leauge plass, og kan så vidt greie en Europa Cup plassering om de vinner de to siste kampene, det tror jeg blir tøft!

Chelsea har scoret 12 mål fler enn erkerival Man U, så det blir nok avgjørende å ha så god mål forskjell. Da de har sluppet inn nesten likt så betyr dette fordel Chelsea. Roman Abramovitsj vil nok la Ancelotti få fortsett uansett om det blir trofé eller ikke denne sesongen, og samtidig gi han penger til å forsterke allerede en sterk og stor stall. Russeren nøyer seg nok ikke bare med PL seier, han vil også vinne i den gjeveste cupen- Champions Leauge!

Men det kan bli en blå gigantfest i London i kveld, og det er jo Terry, Lampard og Co. vant til…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du Wolvesfan, så er du Wolvesfan!

Bildet av vår eminente nettredaktør som går fullstendig bananas etter at opprykket til PL er sikret forrige sesong! Et bilde som...

Venter du på telefon fra Hamar?

Tror du de ringer til deg? Ja da er du nok ikke alene. Men det er kun de som har...

Lukk