Kjedelig forhold? Les! Vi oppfordrer ingen til å være utro, men vi oppfordrer alle i et forhold til å tenke selv.

Du bør åpenbart vite konsekvensene om du blir oppdaget, og du bør vite om du vil bli værende i forholdet med din partner. 

De fleste aksepterer ikke at du er utro, noen finner det spennende, og til og med tiltrekkende og pirrende, men du er kanskje singel før du vet ordet av det – er du utro, bør du tenke på konsekvensene. Enten du er kvinne eller mann, gift eller samboer. Å være utro bak ryggen på den du deler seng med, er sjofelt, falskt og hyklersk. Men det skjer, hver dag.

Lest? Har du sex med vennene dine?

Er du i et kjedelig forhold og ønsker en elsker som kan sette fyr på sexlivet hvor du kjenner deg attraktiv og verdig, bør du planlegge godt. Kanskje er et sidesprang det som skal til for at du ser kjæresten din på riktig måte, kanskje er forholder deres verdt å kjempe for likevel?

Kjedelig forhold? Les!
Kjedelig forhold? Les!
Married couple have open relationship for Hannah Ferrett
Kjedelig forhold? Les!

I et forhold kan det være mange årsaker til gnisninger, ikke bare manglende oppmerksomhet og dårlig kjemi. Stram økonomi, sjalusi, daglige gjøremål, dine, mine og våre barn – samt husarbeid og ansvarsfordeling forøvrig. Å ha en ‘hemmelig venn’ en knullekompis eller elsker, kan gi den enkelte et personlig løft som gjør livet mer spennende.

Lest? Lyver du for partneren din?

Har forholdet blitt mindre romantisk, og man tar hverandre for gitt, kan det hende at den ene eller begge – velger å søke spenning, oppmerksomhet og sex andre steder enn i hjemmet. Det kan skje han, henne eller deg.

Sex og tilhørighet, kombinert med varme følelser, bør være det viktigste mellom to mennesker. Noen stenger følelsene ute og velger  heller å ha lidenskapelig sex, for å få utløp for opparbeidet frustrasjon over tid, i et komplisert og vanskelig forhold.

Kjedelig forhold? Les!

Stadig flere, kvinner som menn, velger å ha sex, for sexens skyld. Uten kjærlighet, bare rå lidenskapelig sex. Sex er og blir viktig i alle forhold, uansett hvor langt forholdet har blitt. Mange velger å vente med sexen til forholdet er en realitet, andre har sex først, for å se om dette er noe å satse videre på.

Kvinner er utro, menn er utro, men ofte er det altså manglende oppmerksomhet, eller dårlig sex som kan være årsaken. Er du kynisk nok, får du i både pose og sekk – om du finner deg en elsker – helt til du blir avslørt.

Moderne teknologi gir deg alle muligheter til å finne en elsker eller ny partner. Via nettet eller rapper på din smarttelefon, finnes det tusenvis av potensielle, spennende mennesker som jakter på det det samme som deg.

Du kan grave så dypt du vil i en verden av uhemmet synd og hinsides elskov, men du må tåle å sitte igjen alene om din partner ikke vil dele.

Er det verdt det?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ingen trygghet for utøver i OL i Sør-Korea

Utøverne selv tør ikke å garantere sin egen deltagelse i OL i Pyeongchang i Sør-Korea, forståelig nok. Den spente situasjonen...

Lukk