Krokodiller og hockeypulver – populær kombinasjon av smågodt i Norge. Så populær at de to variantene, søte krokodiller, du vet de sorte og oransje. Og den tradisjonelle, sorte hockeypulver-boksen ikke er å få tak i. Det er faktisk utsolgt for begge varianter.

Årsaken er en video på en Facebook-gruppe kalt “Mat-guilty plesures”. Men den originale oppskriften ble publisert for seks år siden. Men som nå farer som en farsott gjennom landet. Krokodiller og hockeypulver – populær kombinasjon, og faktisk så populær at du ikke lenger finner de to populære varene i butikken.

Vargas12.com ønsker å spre budskapet ut over landegrensene, for at så mange som mulig skal få vite om den. Det skal visst være smaken av lykke – mener mange. Gi din dom i kommentarfeltet, takk.

Krokodiller og hockeypulver

Det er ganske oppsiktsvekkende at en snop-kombinasjon, er blitt så populær at den faktisk tømmer hyllene i butikkene. Krokodiller og hockeypulver – populær kombinasjon som tømmer forretninger over hele landet.

Dette er en smågodt-kombinasjon du kanskje bør forsøke?

Ta en pose krokodiller og hell i ei skål, ta deretter å skrell lokket av en klassisk boks med hockeypulver. Hell over kroksa og dytt innpå. Njudelig!

Anette Løkstad

I følge siden “Godt.no,” som omtaler saken, er det Facebook-gruppen som har gjort denne kombinasjonen svært populær. Over hele landet og vel så det, men nå sprer ryktene seg også utover i sosiale medier. Alle vil ha krokodiller og hockeypulver. Produsentene Lutti, som lager de søte krokodillene og hockeypulver fra Grahns, jobber på spreng for å dekke etterspørselen.

Lest? Nidar eller Freia sjokolade din favoritt?

Krokodiller alene er blant de mest populære smågodt-variantene, ifølge finskeide Candy King. Men kombinasjonen “Hockeycroc”, må foreløpig kjøpes hver for seg, all den tid disse har forskjellige produsenter. Se ikke bort fra at noen finner en løsning med å produsere disse produktene sammen.

Krokodiller og hockeypulver – populær kombinasjon
Snickers er verdens mest solgte sjokolade

Populariteten gjør at Kiwi på Jessheim er utsolgt for denne kombinasjonen, etter å ha solgt syv ganger så mye av de to produktene. De var utsolgt i både uke 34 og uke 35. Nye digre forsyninger er bestilt.

Søtt og salt

Kombinasjonen søtt og salt har alltid vært en populær kombinasjon for nordmenn som elsker godteri. Cola og peanøtter, ost og salte kjeks, Snickers, Smash, Melkesjokolade med salte mandler og Oreo Cookies. Ifølge fagfolk, er det nemlig en uslåelig kombo, de tre ingrediensene, søtt, salt og fett som gjør dette til en vinner. Krokodiller og hockeypulver – populær kombinasjon som du vil forsøke – allerede lørdag.

Dette er næringsmidler som får fram nytelsen og fristelsen i oss. Søtt og salt er kombinasjoner som passer perfekt til hverandre fordi, jo flere ingredienser et produkt inneholder, jo mer trigger det smakssansene våre. Salt kombinert med søtt er altså den perfekte kombinasjonen som herjer med belønningssenteret i hjernen.

Vi bare må ha det. Det er umulig å spise bare én! Kjenner du deg igjen?

Snickers

Vi har sagt det før og sier det igjen. Snickers er verdens beste sjokolade. Det er også verdens mest solgte sjokolade. Du bør ikke spise den så ofte, da den inneholder mer enn 380 kalorier. Det er faktisk et lite mellommåltid en sjokolade, men den er så god at det er verdt det. Snickers er produsert av Mars, Incorporated.

Selvsagt er det de salte nøttene, i kombinasjon med den søte sjokoladen og det deilige fettet i karamellen som er årsaken.

Snickers-kake og snickers-is er også gode alternativer til varer som er svært populære. Du kan lage denne ene kaken, fordi du elsker det søte og salte. Du har til og med forsøkt deg på isen, har du ikke? Krokodiller og hockeypulver – populær kombinasjon som du kanskje bør servere barna, uten å si noe?

Sjokolade er populært, men dyrt. Det er en av årsakene til at mange nordmenn er villig til å gå mann av huse for å skaffe disse produktene. Reise til Sverige, bli ti dager i karantene, kun for å skaffe billig Snicker, søte krokodiller og hockeypulver til halv pris. Det er slett ikke vanskelig å forstå – eller er det det?

Vargas

Pin It on Pinterest