La menn vite det når de er sexy! Når så du sist en eldre mann fikk tilbakemeldinger for sitt utseende, eller enda verre, at han var sexy? Om du er ung eller gammel, ikke la bare kvinner få vite at de er flotte, men også menn.

Dårlig rykte

De fortjener det vel på lik linje?

Alt for mange menn blir sett på som mannsjåvinistiske svin om de ytrer seg om utseende til en kvinne han ikke kjenner. Men bare ønsker å gi et kompliment, om han da ikke ser ut som en blanding av Tarzan og Ken; typen til Barbie du vet. La menn vite det når de er sexy!

Da er det kanskje greit å bli snakket til. Man skal tenke seg om to ganger før man ser på alle menn som potensielle voldtektsforbrytere. Menn generelt har et for dårlig rykte på seg. Det er litt dårlig gjort mot menn generelt, fordi mange fedre er fantastiske mot egne og andres barn. Det får de for lite kred for.

Mange menn, faktisk de fleste, er gode omsorgsfulle foreldre, en snill og trofast ektemann og grundig og lojal arbeidstaker. Det er få grunner til å hakke på, eller disse norske menn.

Alt for mange gjennomsnittelige menn går rundt på norske, svenske, danske og spanske sandstrender som usynlige troll.

Unge og eldre

Kanskje er det på tide å gi mannen på syttini, kudos for å holde seg i live så lenge, og med en pen dose Viagra, skal du se han holder ut lengre enn de fleste ‘ungkalvene’ med sixpack, som faktisk får oppmerksomhet fra kvinner. Både unge og eldre. Han har vel minst like mange sterke følelser i kropp og sinn, som f.eks fjortis-bloggerne, som skriker etter “likes” i sosiale medier og på insta?

Likestillingen har gått alt for langt på dette punktet. Voksne menn over middelalder blir sett på som bestefar, eller gammel gris; og kun det, usynlig for omverden, uansett. La menn vite det når de er sexy! Det er det minste han fortjener å høre.

Kanskje er denne gamle mannen en første-elsker av rang, som har lagt ned hundrevis av damer i sine glansdager? Hva kunne ikke han ha lært bort til kvinner av 2016? Kanskje var det en åpenbaring for dere kvinner å endelig få møte et skikkelig mannfolk?

Unge gjennomsnittsmenn, med mage, hengende over beltet, eller uten sixpack og slett ikke brun og lekker. Får han din oppmerksomhet? Neppe. Hva ville det ha gjort med selvbilde til denne unge jomfruen på tjueto, om han fikk vite at han er hot, sexy og deilig? Ikke som et høflig nikk som bekreftelse, men fra en kvinne som mente det, og i tillegg gjorde noe med det. Han ville ha husket det til sin dødsdag. Garantert.

Sexy kvinne

Alt for mange flotte unge, brune og sexy jenter får oppmerksomhet, noen ufortjent mye til og med.

Nå er det på tide å snu på kroppspresset og la de vanlige dødelige, menn i alle aldre med gjennomsnitts utseende få velfortjent oppmerksomhet. Heldigvis er det flest av disse “average” mennene som ikke er vant til – eller har håp om, å bli sjekket opp på stranda i sommer. Dessverre går alle disse hjem uten så mye som et blikk fra noen som helst. Alene.

Du som sexy kvinne, som er vant til masse blikk og kommentarer, higer kanskje etter å møte den perfekte mannen i ditt liv. Hvordan ser han ut? Som en gresk Gud, med masse muskler, én nitti høy og skåret ut fra en tannkrem-reklame? Da vil du kanskje lete lenge.

Hva om du tok hånd om en mann som er ti år eldre enn deg f.eks, og som ser helt ok ut, men som har både humor, samfunnsforståelse og penger i banken. Kan det hende du ville bli lykkelig med vedkommende?

Kanskje er det nettopp denne mannen som endelig gir deg din sterkeste orgasme på vei til stjernehimmelen?

Så er det nevnt. Ta en for mannen, den vanlige og usynlige.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com
Les også vår forrige artikkel
Wolves er solgt for £45 millioner – Fosun er kjøperen!

Den tradisjonsrike klubben Wolverhampton Wanderers, den neste på listen av klubber som nylig ble solgt til asiatiske selskap. Til Fosun...

Lukk