Frodig og sexy? Sånn generelt, er damer det vakreste som finnes i verden.  Rumper, pupper og lår. Frodige damer, som har litt kjøtt på koppen. Ikke blondiner med silikonpupper, men original utgave.

Også kvinner ser på kvinner.

Og de peneste er ofte nordiske. Norske og svenske jenter er utvilsomt blant de aller vakreste og mest sexy i verden.

Kvinnekroppen alene, med litt klær så fantasien kan løpe, er pirrende for menn, og det vet de fleste damer, men tro ikke et sekund at kvinner kler seg sexy for at menn skal synes de er hot. De gjør det for å utkonkurrere andre kvinner, det er viktigst. Det er rivalisering av en annen verden der ute.

Frodig og sexy?
Jessica Alba Foto: havenvideo.com

Og finnes modeller i “plus size- størrelse” ofte er de de flottest av dem alle etter mange menns smak. En kvinne som bærer noen kilo ekstra med selvtillit og stolthet, er sexy. Crystal Renn er en av disse. Kanskje den flotteste kvinnelige modellen i verden?

Frodig og sexy?

Denis Bidot en annen. Synlige bevis på at man kan være både stor, frodig og vise det med ære og stolthet.

Frodig og sexy?
Crystal Renn Foto: plus-size-tall.com
Frodig og sexy?
Nude models Foto: nymag.com

En kvinne som er frodig har langt mer å by på enn de fleste andre kvinner. Ikke nødvendigvis fordi det er mer å ta i, men fordi de ofte er blidere, og faktisk mer tilfredse med seg selv.

Det kan hende de kvinner man møter som er så tynne at de er helt innhule i ansiktet, er i dårlig humør fordi de holder på å sulte i hjel. Fordi de går på Nutrilett, slankepulver, Lavkarbo diett, Grete Roede, Fedon Lindberg eller en av alle andre dyrene i Hakkebakkeskogen – som gjør seg styrt rike på norske kvinner som tror de blir så slanke og vellykkede, ved å sulte seg selv.

Vi skal ikke fortelle noen hva de bør spise eller ikke. Vi mener at mange menn liker kvinner som har rumpe, pupper og ser normale, sunne og friske ut. Vi mener også at kvinner som koser seg, og spiser det de har lyst på, og gjerne har noe kilo for mye, er langt mer fornøyde, fordi de ikke går på slankepiller eller “Fedon-kur”.

Man skal ikke ligge på sofaen og drikke cola og spise potet chips for å bli fet, fordi da vil alle menn løpe etter deg. Da har du misforstått. Men, om du IKKE slanker deg, og du spiser normalt, og er ellers frisk så har du all grunn, kjære kvinne, til å være stolt av deg selv og kroppen din.

Jenter på 8 år er redde for å bli tykke, fordi media og tiden vi lever i nesten krever at alle skal slanke seg. Apotekene tømmes for slankepiller, pulver og avføringsmiddel for at vekta skal vise minst mulig. Det er direkte galskap.

Har du slanket deg for å få et bedre selvbilde?

Du gikk opp i vekt igjen ja?

Hvor mye penger brukte du på det da?

Nyt livet mens du har et, hvis du tenker etter så skal man være død veldig lenge, i hele evigheten. Det er lenge det. Og er du en norsk kvinne, så blir du ca 83 år i følge SSB statistisksentralbyrå som vet mye om sånt.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com
Les også vår forrige artikkel
Manchester City bekrefter ny manager!

Og det er som vi har allerede skrevet om tidligere. Selveste Pep Guardiola tar over i sommer etter Manuel Pellegrini....

Lukk