Nakenbilder av deg selv på internett? Er du livredd for at nakenbilder av deg selv skal komme andre i hende eller via internett og sosiale medier? Da skal du få et godt råd.

Ikke legg ut nakenbilder av deg selv via WorldWideWeb, ei heller på din egen PC.

Blir maskinen din hacket, eller har dårlig beskyttelse, kan det være svært enkelt for de som ønsker å hente info, derunder bilder fra din PC uten at du merker noe som helst.

Lest? Nakenbilder på avveie?

Nakenbilder av privat karakter som du ikke ønsker å dele, bør ikke ligge på noen PC og du bør heller ikke legge de på sosiale medier, da hvem som helst også der, kan bruke de til det de måtte ønske, uten ditt samtykke. Hver eneste dag.

Nakenbilder av deg selv på internett?
Foto: Copyright Jim Dokken

Nakenbilder av deg selv på internett?

Din nakenhet alene er kanskje ikke til største interesse for folk flest, den dagen du har fått deg et navn og stadig flere vet hvem du er, eller du ønsker å søke deg en jobb som gjør deg interessant for andre, er det dumt om det finnes en rekke bilder av deg i utfordrende positur.

Når det er sagt, så er selvsagt nakenhet det mest naturlige som finnes.

Det er bare så dumt at andre som ikke vil deg vel, kan gjøre ting verre for deg om de har bilder du gjerne skulle hatt i ditt eie.

Selfies er mer in enn noen gang. Noen velger å vise alt, uten å tenke på konsekvensene. Skal du unngå at ingen utnytter din nakenhet, la vær å ta nakenbilder av deg selv, så enkelt er det altså.

Selfies er kult, men det kan gjøres enkelt uten at det skader deg selv og ditt renommé i uoverskuelig framtid.

Er ulykken først ut og du har fortvilet oppdaget bilder av deg selv på nettsider du slett ikke ønsker å se deg selv, kan kanskje nettstedet Slettmeg.no hjelpe deg.

Gjør deg selv en skikkelig tjeneste om du er redd for at dine private nakenbilder skal komme i andres hender. La være å laste de ned noe sted.

En rekke kjente skuespillere i USA har fått nakenbilder av seg selv stjålet.

En massiv hacker-skandale er under opprulling der fremmede har lastet ned nakenbilder av kjente kvinner på en rekke fildelingssider, for deretter å sende bildene til en rekke amerikanske medier.

Nakenbildene er tatt for en tid tilbake, blant annet av private mobiltelefoner og kameraer.

Enten må du passe på bildene dine, eller så må du la være å ta deg selv så høytidelig at du bryr deg mindre om andre får sett hele deg i din nakne prakt.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forholdet ditt er skjørt som eggeskall

Forholdet ditt er skjørt som eggeskall. Du vil så gjerne tro at du og din partner, kjæreste eller ektefelle har...

Lukk