Nordmenn går i fjellet som aldri før, om det er for å kle seg naken og bli tatt bilde av vites ikke. DNTF (Den norske Turistforeningen) melder om enorm økning i antall medlemmer, men de aller fleste som går i fjellet er ikke medlem noe sted. 

Du er ikke en ekte fjellgeit om du ikke har vært på en av de fire største toppene i Norge, eller tatt et eller flere bilder av deg selv og dine tur-kamerater i blanke messingen, såkalt «Naking»

Den befriende følelsen av å være naken i fjellet, der naturkreftene kan ta liv på minutter om det passer seg sånn, ser ut til appellere til nordmenn.

– En trend som startet med at noen friske jenter i Nord-Norge kledde av seg og tok bilder i guds frie natur, sendte bildene til Nordlys, den velkjente avisa. Så var «Naking» en landsomspennende trend.

Naking

Foto: privat

Vår grunder og redaktør sendte like godt dette bilde av seg selv da han nylig var på tur i fjellet med sin bedre halvdel. Bildet skal være tatt på vei mot Gaustadtoppen i Telemark.

Om det gav mer smak til lengre turer etter et tappert forsøk på være med i trenden er foreløpig ukjent. Få om noen har verken sett eller hørt i fra han siden.

«Nakinkg» er trendy og typisk unorsk.

– Man skal ikke skille seg ut å tro at man er noe, de fleste vet at misunnelse er noe som stikker dypt i oss, og er det noen som gjør det noe uventet og annerledes så vet vi å være lynkjapp ute å si ifra.

«Naking» derimot har blitt populært på tross av at det er i aller høyeste grad å stikke seg ut.

Vi håper og tror at vår glitrende redaktør er snart tilbake fra en velfortjent ferie, og med masse nye bilder vi kan publisere på hans blogg.

Har du publisert «naking-bilder» i sosiale medier?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tottenham styrker stallen

I fotballverdenen har det florert en del rykter om Tottenham sin nye favoritt Roberto Soldado, og nå har klubben blitt...

Fra Disney-stjerne til verdens største sex-ikon

Miley Cyrus (20), som du sikkert husker som Disneys Hanna Montana for noen år tilbake, har nå endret stil, fullstendig....

Lukk