Relasjoner- Hvem er sjefen i ditt forhold? Neppe HAN. Bør det være en sjef i et forhold? Sjansen er dog store for at hun bestemmer med enn han, også hjemme hos deg. Hvorfor har det blitt slik, at kvinner takler det meste bedre enn ham?

Multitasking, økonomi, hus, klær, mat, renhold osv. Det er selvstendige norske kvinner som styrer hjemmet og forholdet i Norge i det 21. århundret.

Hvor ble det av den trauste og tøffe mannen med stor M?

Han er mer feminin, han ser på, Hotel Cæsar, sitter og tisser og går med håndveske. Får han lov til å kjøre henne i butikken, er det også han som kjører handlevogna, mens hun plukker ut de varene de trenger. Finner han noe i butikkhyllene som frister, spør han henne om det er ok. Mann, kjenner du deg igjen?

Satt litt på spissen, er mange norske menn tøffelhelter som trenger et spark i ræva. Den gjennomsnittlige norske 30-åringen f.eks har en ok jobb, han drikker cider og ikke øl, han trener regelmessig, han onanerer flere ganger i uken, fordi hun ikke gir han nok oppmerksomhet hva sex angår.

Kanskje ikke så rart, for mange norske menn er mer feminine enn partnerens venninne.

Relasjoner- Hvem er sjefen i ditt forhold? Neppe HAN.

– Den norsk selvstendige, kåte kvinnen- higer etter den ekte mannen som kan ta henne opp etter veggen, bære henne inn i sengen og tilfredsstille henne gang etter gang. Gufset fra Fifty Shades of Grey har nådd norske soverom for lenge siden.

De fleste norske menn av 2015, har ingen mulighet til å bære noe som helst, ihvertfall ikke sin kjæreste mer enn en meter.

Dessverre er den norske mannen alt det Christian Grey ikke er– heldigvis vil kanskje noen si. Mange kvinner skulle dog ønsket at deres partner var litt tøffere i tryne, spesielt når det kommer til å bli dominert i senga.

Ingen forhold varer lenge om ikke også sexen fungerer.

– I et forhold må begge gi og ta, snakke sammen, finne en felles arbeidsplan som fungerer for begge i hverdagen. Dette vet de aller fleste, men allikevel går mange par hvert til sitt av ulike årsaker hver eneste dag. Mange tar kanskje sin partner for gitt uten å legge ned en innsats i å bevare gnisten. Da går det ofte som det må gå. Brudd.

Et forhold bør ikke ha en sjef, men to.

– Begge bør få ha sine egne meninger, sitt eget selvstendige liv der den ene har stor innflytelse på den andre, og omvendt. Et forhold er et felles samarbeidsprosjekt, der gjensidig respekt, god kommunikasjon og den evige kjærligheten de viktigste punktene for å lykkes.

Menn må ikke bli sin partners beste venninne, men forbli mannen i forholdet.

Er du mannen i ditt forhold, bør du oppføre deg deretter.

BE A MAN!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aston Villa har ansatt ny manager!

Aston Villa har utnevnt Tim Sherwood som deres nye manager på en avtale fram til sommeren 2018. Den tidligere Tottenham...

Skårblikk på VM i Falun 2015

Skårblikk på VM i Falun 2015. Det meste er glemt. Heldigvis gikk det ikke liv da Petter Northug valgte å...

Lukk