HBO, et av verdens største TV og film selskap ser ut til å levere de aller fleste populære serier nordmenn trykker til sitt bryst. Fra før er den svært populære fantasy-serien «Game of Thrones», også levert fra HBO.

Nå kommer serien GIRLS sesong to på NRK.

– Vi følger  forfatteren Hannah, spilt av Lena Dunham som også har skrevet denne suksess-serien og de tre venninnene hennes (Zosia Mamet) som Shosanna, (Jemima Kirke) som Jenna, og (Allison Williams) som Marnie.

Vi følger hverdagen deres, som består av bekymringer rundt kjønnssykdommer, graviditet, kjærlighet og jobb. Samt et hav av intriger dem i mellom.

Sex, humor, hverdagsliv, sjalusi, forelskelse, svik, baksnakking og bunnløst vennskap. En serie som har det meste, som det vil bli snakket om og som du for din egen del børe følge med på allerede fra start.

Kan Girls bli tidenes jenteserie? (Foto: HBO)Foto: HBO

– Hannah skal bo alene for første gang, og skal prøve seg som forfatter, i the «Big Apple», New York. Her møter hun på mange utfordringer, men får god støtte i sine venninner.

Jentene denne serien kunne lett å vært norske, de er bortskjemte og har levd på sine foreldre helt de plutselig finner ut at de må klare seg på egen hånd for først gang i livet.

– Det gir god underholdning, men jentene er kreative, legger seg ikke ned å gir opp av den grunn. Serien gir rom for å bli flau på deres vegne da den er full av kleine scener, som ville få de fleste sprut rød i ansiktet om det var en reell situasjon.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gxZrG1blCkc[/youtube]

 HBO leverer fantastiske serier til et kresent publikum. Alt tyder på at også denne sesongen blir svært populær i Norge. Kanskje tidenes jente-serie. Vær allikevel obs på at dette er like fullt en serie for gutter og menn også.

GIRLS går på NRK3 på tirsdager kl 22:25

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Generasjon MEG vil få problemer med å bli selvstendig

Generasjon MEG vil få problemer med å bli selvstendig. Eller "Generation ME", som den kalles på folkmunnet World Wide. Dessert...

Kloden vår har for mange mennesker

Forskningsavdelingen til verdens største bankgruppe HSBC sier Kina vil toppe verdensøkonomien i 2050, tett fulgt av USA. Norge vil ikke...

Lukk