De fleste nybakte mødre, og noen nybakte fedre, tenker på alt annet enn sex den første tiden. Skulle bare mangle. Et blødende åpent sår bør få tid på seg. Til å gro seg … normalt. 3-4 kg menneskekropp setter sine spor.

Noen menn, har en tendens til å si feil ting, til feil tid. Ting som rammer dem selv i lange tider. Tanken er ment godt, men timingen er feil og begrunnelsen ofte egoistisk. En nybakt mor kan være en djevel i forkledning, om hun ikke får det som hun vil.

/2014/gravid-og-sprengkat/

For, er det noe som får kvinner flest, som nettopp har nedkommet med sin sitt første, andre eller tredje barn, til å snurpe igjen enda noen uker; er det klagingen fra menn som ikke får seg noe. Eller enda verre – menn som forteller at de skjønner at hun ikke kan ha sex, ikke engang ti uker etter fødsel. Enda så kåt han måtte være. Han tenker kun på henne i denne perioden er litt for mye dikke, dikke … Da kan han ifølge en amerikanske undersøkelse, bare glemme sex.

Going Home with Milo

Donnie Ray Jones via Compfight

‘I’m just going to kind of back off no matter what sexual needs I might have.’ Just don’t say that!

 

De fleste nybakte mødre har vært gjennom en voldsom prosess fra å gå svanger i rundt ni måneder, til å bære fram et nyfødt barn. Hun bør i de fleste tilfeller, slippe å ta stilling til om å være der for partneren i noen uker; til hans forlystelse. Selvsagt, er han sprekk-ferdig ville det kunne ta et minutt eller to, men noen tar ikke til takke med det og vil heller ha full … pupp. Det bør hun da få slippe.

Alle forhold går gjennom krevende perioder av livet. Man bør gi hverandre nok slakk, pusterom og tid til seg selv og hverandre. Og for en mann, kåt som han er stakkar, bør han legge egne behov til side i denne perioden. Det vil utvilsomt gagne hans ego på sikt. Pakk en bag, ta med englebarnet i en vogn og gå en lang tur. Gjerne på noen timer.

Skli innom kiosken på vei hjem, kjøp favoritt-sjokoladen hennes, minst to, og et par nye ukeblader. Selvsagt vekker du henne med et kyss, og legger fristelsene på sengen ved hennes side, deretter skifter du bæsjebleien på englebarnet, vasker eller bader vedkommende – om nødvendig. Og gir mammaen barnet når du er ferdig. En selvfølge for de fleste fedre kanskje, men ikke for de aller kåteste som bruker feil hode.

Bruker du list og lemp, kløkt og timing, vil du være Konge på haugen i uoverstigelig framtid.

 

Kilde: Indy100.com

Vargas

Tags: forhold, forlystelse, gravid, Konge, kvinner, kåt, mann, mødre, nybakt, relasjoner, sexliv, Sjokolade

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
På tide å legalisere hasj i Norge?

Nei. Det er det ikke. Mang et forskningsresultat tilsier at unge mennesker som er ute etter å eksperimentere med rus....

Nakenbilder til besvær

Når private nakenbilder deles i sosiale medier er det noen som må trykke på knappen. De deles ikke av seg...

Lukk