Slik går amerikanerne kledd på Walmart, verdens største dagligvarekjede. Du tror det neppe engang når du ser det. Her finnes alle typer mennesker. Walmart er USAs svar på Rema, Kiwi og COOP til sammen. Derfor er alle typer kunder innom.

Verdens største bedrift, har besøk av verdens rareste kunder. Slik går amerikanerne kledd på Walmart.

Lest? Hvem vinner det amerikanske valget?

Ikke alle amerikanere røyker det man får kjøpt på Walmart. De drikker heller ikke bare øl, vin og sprit heller, men det er hvordan de går kledd, på butikken – som sjokkerer mest. Alle disse klippene er faktiske kunder som har valgt å handle i disse antrekkene, eller mangel på sådan. USA er og blir et spesielt land. Elsket og hatet på godt og vondt.

Naken og i pysj

Timer før presidentvalget – tar vi temperaturen på Walmart. Er det mulig, tenker du kanskje?

Å vise respekt for mennesker man omgås, er ikke så viktig for endel amerikanerne. De går ut av huset slik det passer seg. Enten de er nesten naken, beruset, går i pysjen eller har valgt et antrekk som gir rom for andres blikk og kommentarer. Det finnes rett og slett ingen grenser. USA er annerledes-landet på så mange måter.

Folk må selvsagt få lov til å gjøre som dem selv vil. Vi dømmer ingen, vi, men ærlig talt. Hvordan kan man velge å gå i butikken og handle mat, når man skremmer fanden på flat mark? Eller er så dritings at man ikke klarer å gå? Vi bare spør.

Slik går amerikanerne kledd på Walmart
Slik går amerikanerne kledd på Walmart
Kunder på Walmart i USA Foto: Pinterest

Mange amerikanere

Du visste det sikkert, men det finnes altså tusenvis av videoer på video-nettstedet YouTube, fra Walmart. Og det er ikke varebeholdningen, men kundene som er i fokus. Du tror det ikke, enda du ser det med egne øyne. Det er så mye rart som går løst på verdens største arbeidsplass, Walmart. At du må nesten klype deg i armen.

Hvorfor er det så mange rare og rart kledde mennesker i USA? Det finnes det neppe noe godt svar på. Vi har en teori. Antallet amerikanere i de 12.000 butikkene som finnes i denne kjeden, kan ha noe for seg. Det er mange amerikanere i USA, ca 330 millioner mennesker. Alle er amerikanere, men ikke så like av den grunn. De er, svarte, afro-amerikanere, hvite og indianere, blant mange andre. Et etnisk mangfold.

Det betyr at det finnes alle typer mennesker i dette enorme landet. Og alle disse må ha mat. Ergo samles de med jevne mellomrom på Walmart. Det gir skremmende scener. Scener du ikke trodde var mulig å finne i en matvareforretning. De ansatte har sine helt egne skrekkhistorier som spres på nettet.

Slik går amerikanerne kledd på Walmart – og man kan ikke annet enn å glo, og unnskylde disse raringene for å eksistere. De vet ikke bedre, stakkars. En ting er å stikke seg ut bevisst, men når man går i butikken i bare trusa, legger du opp til å bli omtalt som tulling. Eller er det ok å gå på Rema eller Kiwi i det du våkner opp i?

Walmart

Vi sier ikke at amerikanerne er dumme. Vi sier bare at de er så mange mennesker i USA at de som er dumme, stikker seg ut i stor grad. I et antall på 330 millioner mennesker må det nødvendigvis være noen dumme også. Disse er ofte glad i mat, mye mat. Og da må de ofte på Walmart for å fylle kjøleskapet, kanskje?

Walmart har 2,2 millioner ansatte over hele verden. De fleste butikkene ligger åpenbart i USA og det er her de rareste bildene og filmene er hentet fra. Noen av bildene er tatt av ansatte, men de fleste bildene og filmene er tatt av andre kunder som er sjokkerte vitner til galskapen.

Det som er sjokkerende rart for noen, kan være helt normalt for andre. Men har du en mistanke om at du skiller deg ut i mengden, bør du jo ta grep.

Med 22 millioner arbeidsledige amerikanere, kan det være mange av disse som rett og slett gir faen i alt. Også hvordan de ser ut når de skal ha melk og brød – på Walmart.

Vargas

Pin It on Pinterest