Slik unngår du kø og fulle varehus i førjulstiden. Mange nordmenn tvinger seg til å sitte i bil i timevis i kø. For å måtte stå i ny kø for å finne parkeringsplass. For deretter å stå endeløse køer igjen, når man endelig er inne i kjøpesenteret. I desember måned skal Kari og Ola Nordmann svi av 60 milliarder kroner. Klart det må bli kø.

Estimated reading time: 3 minutes

Netthandel

Om du er litt datakyndig, har en konto i en nettbank og et VISA- eller kredittkort – er mye gjort. Da kan du nemlig handle det aller meste via nettet. På world. wide. web. er det lagt til rette for at du skal gjøre en smart, rimelige og ryddig handel.

Lest denne? Black Friday kan være en tilbudsfelle

Da må ikke gå ut av huset, egentlig, for å få jula i hus. Slik unngår du kø og fulle varehus og du kan bruke førjulstiden til helt andre og mer givende ting. Ser du for deg mest, trengselen og panikken i øynene på hektiske småbarnsforeldre?

Enten det er langs islagte veier, i stappfulle handlesenter eller på vei til sentrum for å gå fra butikk til butikk. Julehandelen er et kaos, et mas og en tid du bør smøre deg med masse tålmodighet. Fordi køene er både lengre og tregere enn i fjor. Smittefarlig som helvete er det, og.

Slik unngår du kø og fulle varehus

Fulle-Kjell

Enda flere gode grunner til å gjøre unna julegavehandelen på nett altså, eller gjøre innkjøpene i god tid før desember, men det løpet er jo kjørt.

Du har sagt ja til å be svigermor julaften, tante Britt og hennes nye kjæreste, Kjell, kommer også. Fulle-Kjell. Han som har høy promille gjennom store deler av desember, særlig på julaften. Han drikker akevitt med begge hender, hele kvelden. En friskus du strengt tatt ikke trenger å dra i hus.

Lest denne? Ikke la deg lure av billige tilbud

Men du behøver nok tid til å få maten i hus, med så mange gjester til bords i julen. Da tenker du kanskje å reise til nærmeste billigbutikk? Men du må ikke det, fordi det i 2021 lar seg gjøre å få bragt maten helt fram til døra ved et par tastetrykk.

Julegavene, alle sammen, kan du med stor fordel handle på nett. Til og med blomster kan du bestille på nett og få levert til hvem det måtte være. Tilbudene er bedre, prisene er lavere og du slipper å stå i kø, slipper å bulke bilen og du får de fleste leveringene – rett hjem i postkassen.

Rødt i glasset

Med klok netthandel gjør du unna julegavehandelen i en fei, du slipper også å høre på hysteriske mødre i fistel, kjefte på masete, sultne og slitne barn. Og du slipper å sloss om de beste produktene i de butikkene hvor kaoset er komplett. Trøste deg med at det blir verre i handlesentrene og i butikkene jo nærmere julaften du kommer.

Når du endelig har tatt til fornuften og sitter der med Macen på fanget, heller noe rødt i glasset og har fyr på peisen. Kan du med fordel bruke kredittkortet ditt når du handler. Slik unngår du kø og fulle varehus du kvier deg for å besøke.

Ikke la deg lure til å kjøpe noe du ikke har beregnet i ditt budsjett. Når du handler hjemmefra, sparer du nemlig en hel del på alle de impulskjøpene du ellers ville ha blitt fristet av – til og fra sentrum eller kjøpesentret.

Når julefreden senker seg, svigermor, tante Britt og fulle-Kjell har endelig reist hjem sent på julaften. Og du sparker av deg skoene, legger bena på bordet og takker høyere makter for – netthandelen. Vel bekomme.

Vargas

Pin It on Pinterest