Sommerferie til Danmark? Glem det! Mange nordmenns favoritt ferieland er og blir Sverige. Søta-bror er den feriedestinasjon, som får flest nordmenn på besøk, og slik vil det være i uoverskuelig framtid.

Men også Danmark har i en årrekke vært en deilig land å besøke for mange. 

Billig øl, Legoland, fine sandstrender, ypperlige campingplasser, danske kroer og et rikt utvalg med små og store feriehus til leie. Slett ikke rart at det er deilig å være norsk i Danmark. Men, det var bedre for kort tid siden.

I 2014, reiste mer enn 1 million reiseglade nordmenn til nettopp Danmark. I 2016, er det all grunn til å tro at antallet er betydelig lavere. Årsak: svak norsk krone, gir svinedyr Danmarksferie.

I skrivende stund, må du ut med 132,48  norske kroner, for 100 danske kroner. Da blir det fort dyrt å være norsk i Danmark. Og når en dansk bærepose, på det lokale supermarkedet, som jo har alt hva et ferie-hjerte begjærer, koster 5 danske kroner – ja da skal man ikke være matte-geni, for å forstå at sommerferien 2016 – blir dyrere enn du setter pris på.

Styr unna!

England, er også et svært populært ferieland, kanskje mest for handleglade som skal sikre seg helt spesielle julegave, til en helt spesiell, hjemme, men også fotball-idiotene velger England, i hopetall.

Et betydelig dyrere valg, nå enn for bare få år siden. Også dette på grunn av synkende oljepris, som igjen gir svakere norsk krone. Dessverre for mange ferierende.

Sommerferie til Danmark? Glem det!

Skal du se på pengene når du reiser, slik de fleste gjør før de velger destinasjon, er det faktisk flere flotte muligheter. Hva med Brasil? Et land i stor økonomisk vekst, med enorme tilbud til solhungrige nordmenn. Her får du fortsatt bra kurs, for den svekkede norske kronen.

Et land med sol, de vakreste strender og et gjestfritt folkeferd som vet å sette pris på sine gjester.

Canada, et land vi nordmenn ikke har på de øverste plassene på våre naturlige reisemål, spesielt til sommerferien. Men et fantastisk land som ofte kan minne om Norge på flere måter enn vakker natur.

Velg din sommerferie destinasjon med omhu. Er det kanskje på tide, å velge Norge? Du har garantert ikke sett alt.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Eileen Eriksen – Norges mest sexy reality-rumpe?

Eileen Eriksen - Norges mest sexy reality-rumpe? Når man blir mest kjent for å ha en sexy rumpe, når man...

Sosiale medier – offline kl 22:00?

Du ser på smarttelefonene din oftere enn du tror. Sosiale medier - offline kl 22:00? Du sjekker oppdateringer i sosiale...

Lukk