The Donald – Kan bli verdens farligste mann. Donald Trump, milliardæren som «skyter først og spør etterpå» – cowboyen med de store ordene som tror han er politiker.

«The Donald», kanskje den farligste mannen på kloden, om han klarer å få lurt seg inn i det Hvite Hus, med all makt det innebærer. 

Mannen som er minst like opptatt av å sjikanere sin motstandere, som sitt hente-hår, ligger an til å være en av to presidentkandidater. Den andre er demokratenes kandidat, evig unge Hillary Clinton (68).

Heldigvis er det enda et stykke fram til president-valget i USA.

Donald Trump ligger altså an til å bli republikanernes representant, og skal kjempe om verdens mektigste jobb, mot Hillary Clinton, som ligger best an til å bli demokratenes representant. Clinton, om hun blir valgt – blir også den aller første kvinnelige amerikanske president.

En president kan heldigvis ikke handle politisk, verken lokalt eller internasjonalt – uten flertall i senatet.

Det aller siste kontroversielle utsagnet fra den rike forretningsmannen, som ikke har noen politisk erfaring fra før, er at han ønsker å endre lovverket. Han vil åpne for at det skal være tillatt å torturere terrorister og drepe deres familiemedlemmer, ifølge VG.no

Tidligere president-kandidat for republikanerne, Mitt Romney, gjorde nylig verden oppmerksom på hva som kunne skje om velgerne gav for mange stemmer til Donald Trump.

The Donald – Kan bli verdens farligste mann.

Romney gikk langt på vei å advarte mot å stemme på en løgner, en svindler og en mann helt uten ærlige hensikter med null politisk integritet.

Det amerikanske presidentvalget er i gang for fullt. En maktkamp, et skittent spill der Donald Trump stortrives i Jokerens rolle som både skurk og bad guy. Trump tør å ytre seg i svært så nedlatende ordelag om alle de han er overbevist den jevne amerikaner ikke liker. Som f.eks meksikanerne og muslimer.

Donald Trump vil blant annet bygge en høy mur på grensen mot Mexico, 300 mil lang og han mener det.

Fortsatt i følge VG.no, påstår «The Donald» at USA vil kollapse uten hans styring. En mann som er villig til å bruke all makt for å kaste ut hver eneste muslim ut av landet, om han kommer til makten, og nekte en eneste å komme inn – er selvsagt et evig diplomatisk problem for alle land USA skal og bør forhandle med.

Et president-valg i USA har nesten alltid vært kontroversielt. Dette valget, med Donald Trump i spissen er det verste noen gang, hva skittkasting og maktspill angår. 69-årige Trump velger å spille på frykt, han har en maskulin framtoning og elsker å være tøff i tryne til enhver tid.

Så langt har det vært en udiskutabel suksess. Dessverre. Hvis ikke amerikanerne våkner opp fra dvalen, kan de våkne opp til tidenes bakrus, om Donald Trump kommer til makten som president i USA.

Vinner «The Donald» nominasjonsvalget, og blir republikanernes president-kandidat, slik det ser ut i dag. Bør det være aldersgrense på de neste politiske møtene Trump skal holde. Når han vil gå i detalj på hva han er villig til å gjøre, fysisk og psykisk mot demokratenes president-kandidat – Hillary Clinton.

Hvem som blir den 58. amerikanske president, vil vi få vite 8. november 2016. Kan vi gå mot den mørkeste høsten i moderne tid?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
10 grunner til å få orgasme – hver eneste dag!

10 grunner til å få orgasme - hver eneste dag! Du fortjener din daglige orgasme, og det finnes en rekke...

Manchester United – Louis van Gaals nye vår!

Plutselig har Manchester United snudd på flisa og vunnet tre kamper på rad. Lous van Gaal har fått verdens oppmerksomhet...

Lukk