Unge menn tenner på modne damer- og får napp! Norske kvinner fra 50 år og oppover har aldri vært bedre “rustet” til å finne unge beilere som tenner på modne kvinner, derfor ser man en økning i par der aldersforskjellen er “omvendt”.

Altså en eldre kvinne som er sammen med en yngre mann.

Er det ikke flott? Selvsagt er det nettopp det. Ikke for yngre kvinner kanskje, men de kan jo skylde seg selv.

– Par som er trygge på hverandre og snakker sammen under akten, har lettere for å kunne nyte nye måter å komme på.

Hun kan hjelpe han og omvendt- det er ikke alltid like enkelt alene med bare tå hender. forteller man hverandre hva som er best for den enkelte, kan man oppdage svært mange måter å nye hverandre på.

Da spiller selvsagt aldersforskjellen mindre rolle. 

– De fleste kjenner til betegnelsen MILF, Fritt oversatt betyr det “en mor (eller moden) kvinne man kunne “sett råd for” eller hatt sex med.

Det er mange yngre menn som finner den ultimate “daten” i en langt eldre kvinne,  spesielt om hun har formene i orden og har et pent smil.

For mange er stor aldersforskjell det som som gjør “daten” spennende. Modne kvinner har det de yngre mangler. Klasse, stil, personlighet, sex-apeal og penger. Missforstå oss ikke.

Selvsagt er det mange flott unge, vakre og sexy kvinner der ute, problem er bare at de fleste tror bedre om seg selv enn de burde.

– Voksne kvinner med erfaring vet hvordan menn i alle aldre tenker, og hva som skal til for å få de til å skjønne hvordan hun vil ha det. For yngre menn som møter modne damer er det en vinn vinn situasjon.

Hun får pikk, han får velte seg i modne kåte kvinners former og han kan få så mye og ofte han vil.

Unge menn tenner på modne damer- og får napp!

Unge menn tenner på modne damer- og får napp!

Tror du virkelig følelser kjenner noen alder? Blir du forelsket, så er du forelsket, uansett aldersforskjell. 

En yngre kvinne vil nok ikke holde på lengre enn nødvendig da hun har langt viktigere ting å gjøre, f.eks speile seg, eller dra på shopping med venninner. Enn å være tilgjengelig for en jevnaldrende partner.

Norske husmødre kjøper sex i utlandet som aldri før, nettopp fordi de endelig har sjansen til å leve ut sine egne fantasier og drømmer.

Mange har levd et hektisk liv med mann og barn, når hun endelig har tid for seg selv, så velger hun sex-ferie i Afrika eksempelvis.

– Menn i alle aldre har jo kjøpt sex i utlandet i mange generasjoner, også norske menn. Er det ikke på tide at norske kvinner får det hun aller mest ønsker seg?

En mann som ser henne for den hun er, og behandler henne med respekt. ( Selvsagt for pengenes skyld), men det er nettopp slik hun ønsker å ha det.

Man lukker gjerne øynene for all moral for å få drømmen til å gå i oppfyllelse, og for å være helt ærlig? Er det så jævlig farlig om en moden norsk kvinne knuller de hun møter på sin vei, i livets siste fase? Selvsagt ikke.

Norske unge menn som får sjansen til å “date” en moden, rik og sexy kvinne som er villig til å være med på eventyr, kommer langt foran små-egoistiske unge frøkner som tror de er verdens navle.

Dessverre så har mange unge kvinner et alt for skinnhellig selvbilde som ødelegger for dem selv.

Modne norske kvinner får napp hos de fleste menn, uansett nasjonalitet. Det er ærlig fortjent!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Homofil? Sliter du med å være homse?

Homofil? Sliter du med å være homse? Norge er kanskje det aller beste i verden å være homofil også, for...

Lukk