Er du en av mange nordmenn som sliter med vekta, du skulle så gjerne ha gått ned noen kilo, du har forsøkt det meste, men får ikke vekk skavankene på de strategiske plassene? Da er du selvsagt ikke alene, veldig mange har det nettopp slik. Årsaken kan være hormonene dine.

Nyere forskning viser at du ikke blir kvitt den ekstra bilringen eller ridebukse-lårene enda du har telt kalorier, trent og gjort alt etter boka. Du har til og med forsøkt pulver i alle forskjellige farger i et desperat forsøk på å komme inn i bunaden, favorittdressen eller bikinien. Uten nevneverdig suksess.

har forskere ved Barts og “London School of Medicine and Dentistry” funnet resultater som tyder på at det er hormonene som gjør at noe fett ikke lar seg bli kvitt like lett. Faktisk kan det være et gjennombrudd som kan hjelpe overvektige over hele verden å få et nytt, bedre og lettere liv med noen få justeringer.

Stubborn areas of fat? Blame your hormones

Har du for mye fett rundt midjen kan det skyldes for mye insulin. For store lår, for mye østrogen. For mye magefett, for mye Kortisol.

Beyoncé er frodig og sexy, hun kler sine frodige lår, det kan det hende du også gjør, men mange kvinner ønsker å redusere nettopp denne delen av kroppen. Fett på rumpe og lår kan være et tegn på økte nivåer av østrogen samt dårlig østrogen metabolismen.

– Kroppen trenger å lagre en viss mengde fett for å være i stand til å få barn. Og siden østrogen er forbundet med fruktbarhet, kan det være at kroppen produserer mer, akkumuleres det trygt rundt den nedre halvdel av kvinnes kropp for å sikre at kvinner er sterke nok til å gjennomgå en fødsel.

For å få redusert østrogen nivået i kroppen anbefaler forskerne å spise grønnsaker, Broccoli og kål.

Andre næringsstoffer som er bra for å regulere østrogennivået er funnet i soyaprodukter og linfrø . Kutt ned på alkohol inntaket,  bruk minimalt med smertestillende medisiner, bearbeidet kjøtt og kaffe.

Din kropp er viktig for deg, du skal tross alt leve med den hele livet. Ta vare på helsen din så vil du ha større sjanse til å unngå å bli alvorlig syk.

 

Kilde og Foto: Dailymail.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens beste blir også den best betalte!

Barcelona planlegger for framtiden og vil tilby Lionel Messi (26) en ny lønn i god til før sommerens VM i...

Lukk