Vinterpause i Premier League!

Fra og med sesongen 2019/20, altså den som sparkes i gang medio august neste år, vil være den aller første hvor Premier League ikke har noen kamper i en gitt periode, mitt på vinteren, det vil si rundt juletider. 

Lest? Rakner det for Wolves?

FA som er har all makt vedrørende fotballen på balløya har også sett at manglende vinterpause i den øverste ligaen, kan påvirke de mesterskap som «The Three Lions» altså turneringer det engelske landslaget har deltatt i. Og det er det helt spesielle EM i 2020, det engelske fotballforbundet har sett seg ut som en storsatsning. I dette mesterskapet arrangeres nemlig EM i 13 forskjellige byer i 13 forskjellige land. 

Endelig får altså José Mourinho, Pep Guardiola og de andre managerne som styrer de aller største klubbene i England, viljen sin.

Vinterpause i Premier League!

Vinterpause i Premier League!

Det er storavisen «The Times» som melder dette helt i slutten av vinteren 2018, at spillerne i verdens mest omtalte liga behøver en ‘time out’ vinterstid. Og bare dager før flere kamper i de engelske ligaene vil bli avlyst på grunn av kulde. I de lavere divisjonene spesielt, vil mange kamper bli avlyst på grunn av Sibirkulden som har rammet store deler av Europa de siste dagen.

For å sikre at de andre kampene som reguleres inn i kalenderen for fotballsesongen 2019/2020 – er det FA-cupen som flyttes til en midtuke, for å få plass til nær to ukers vinterferie for spillerne. Ferieavviklingen vil bli gjennomført tidlig i februar 2020.

For sesongen 2019/2020 er det også avgjort i en avtale med SKY og British Telecom at totalt 8 kamper gjennom sesongen, skal spilles på kveldstid – lørdager. Med avspark kvart på åtte, norsk tid. Kult!

Det er ventet at også de øvrige ligaene i engelsk fotball vil få en tilsvarende pause, men foreløpig er ikke det offentliggjort. Championship, som anses som blant de aller tøffeste ligaene i verden, spilles fra august til mai – påfølgende år, og har 46 kamper totalt som skal spilles.

Hva mener du? Er det på tide at den engelske fotballen følger de andre toppligaene i Europa og tar en velfortjent vinterpause? Eller burde alt ha vært som nå – full pupp gjennom hele sesongen?

Kilde: Thetimes

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Møt vakre Iskra!

Du har kanskje hørt om henne? Hvis ikke skal du få se mer av henne i denne artikkelen. Modellen har...

Tights på kvinner over tretti?

Tights på kvinner over tretti? New York Times er en av de aller største nettavisene, og papiravisene i verden. Nylig...

Lukk